Volley League: Οι δηλώσεις του «πρωτάρη» Ηλία Κρεούζη μετά τον αγωνα με τον ΠΑΟΚ

 

Μπορεί ο αγώνας της ΑΕ Κομοτηνής με τον ΠΑΟΚ για το League Cup να μην είχε σημαντικό ενδιαφέρον, ωστοσο αυτό ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας της Ροδόπης ως ομάδας της Volley League, το πρωτο της στην διοργανωση αλλα και το πρώτο του Ηλια κρεούζη ως προπονητή ομάδας Α1 Ανδρών.

Ο ίδιος ο Ηλίας Κρεούζης αφού ανέφερε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την σημασια που είχε για τον ίδιο η συμμετοχή σε ένα τουρνουά που φέρει το όνομα του Νίκου Σαμαρά, πρόσθεσε στα του αγώνα:

«Για εμάς ήταν το δεύτερο ματς και είχαμε ένα θέμα τραυματισμού με τον Μουραγκουα . Βγάλαμε συμπεράσματα και θέλουμε δουλειά αφου αυτο ηταν το δευτερο παιχνίδι μας σε σχεση με τον ΠΑΟΚ που εδειξε ετοιμος. Δεν βάλαμε μεγάλη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θέλαμε να ήμασταν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Εύχομαι καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ να μας αντιπροσωπεύει επάξια στο Τσάμπιονς λιγκ.

Αναφορικά με εμάς, στόχος είναι ξεκάθαρα η παραμονή στην κατηγορία. Διοικητικά και παιχτικα στόχος μοναδικά είναι η παραμονή. Ο Νέλσον είχε ένα θέμα στην μέση και επιλέξαμε να μην τον κουράσουμε . Πιστεύω πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Στην ουσία μέσα από το λιγκ καπ στρώνουμε την ομάδα για να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος σε δυο εβδομάδες με την Κηφισιά»..