LIVE λεπτό προς λεπτό οι αγώνες στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους Κυριακάτικους αγώνες της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα τρία σημερινά παιχνίδια της δεύτερης ημέρας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Στο Διδυμότειχο η ΑΕΔ που μετά από ένα χρόνο στη Γ’ Εθνική επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα και αντιμετωπίζει τους πάντα επικίνδυνους «γιατρούς» του Ιπποκράτη.

Στην Άνθεια η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον περσινό πρωταθλητή Βορείου ομίλου ΑΟ Νεοχωρίου.

Στην Αλεξανδρούπολη η περσινή πρωταθλήτρια του Νοτίου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ ΑΕΚ Έβρου θα αγωνιστεί εναντίον του Ορέστη Ορεστιάδας.

Το ρεπό της αγωνιστικής θα έχει ο Ποντιακός, αφού η Νίψα ως γνωστόν αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα πριν την έναρξη του

Όλες οι αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν στις 16:30. Πατήστε το κουμπί της ανανέωση ή F5 για να βλέπετε το διαμορφωθέν σκορ στα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή:

 

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ – 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ώρα έναρξης 16:30)

Γήπεδο Διδυμοτείχου: ΑΕ Διδυμοτείχου – Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης 1-3 ΤΕΛΙΚΟ (50′ Τσακλιώτης – 23′ Σταθάκης, 43′ Μάζης, 88′ Μακιτσιάν)

Γήπεδο Άνθειας: Ένωση Άνθειας Αρίστεινου – ΑΟ Νεοχωρίου 3-0 ΤΕΛΙΚΟ (58′ Σιβούδης, 68′ Καβατζικιώτης, 73′ Σταμπουλίδης)

Γήπεδο «Φώτης Κοσμάς»: ΑΕΚ Έβρου – Ορέστης Ορεστιάδας 2-1 ΤΕΛΙΚΟ (40′ Αγγελακάκης, 90+3′ Πετρόπουλος Χρ. αυτογκόλ  – 85′ Νάκος)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ