Volley League: Στο τάι μπρέικ κρίθηκε η πρόβα τζενεράλε για Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ΑΕ Κομοτηνής

 

Στα πέντε σετ κρίθηκε το πρώτο αλλά και… τελευταίο φιλικό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και της ΑΕ Κομοτηνής, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των δύο ομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα οι δυο ομάδες της Θράκης έμαθαν ότι το προσεχές κιόλας Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη για το Λιγκ Καπ.

Στα του αγώνα, δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική αφού Σάκης Μουστακίδης και Ηλίας Κρεούζης ήθελαν πρωτίστως να δοκιμάσουν τους παίκτες και τα συστήματα σε συνθήκες αγώνα.

Για τον Εθνικό ο Μουστακίδης μετά το τρίτο σετ έβγαλε τους Στρούγκαρ, Στίγγα και έβαλε στη θέση τους τους Βλαχόπουλο, Τσιτσιλούδη, ενώ στο 4ο σετ έβγαλε τον Φρίζεν και έβαλε τον Χρηστουηλία. Στη Κομοτηνή ο Κρεούζης μετά τα δύο πρώτα σετ άλλαξε πολλά σχήματα, ενώ ο Ανέστης Δαλακούρας αγωνίστηκε στα τρία πρώτα σετ. 

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τάι μπρέικ με τον Εθνικό να κατακτά το πρώτο σετ, την ΑΕ Κομοτηνής να κάνει την ανατροπή και να προηγείται στο σκορ αλλά τελικά τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να κάνει ανατροπή στην ανατροπή και να κερδίζει με 3-2 το προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι, με το τάι μπρέικ να λήγει στο 11-8.

Τα σετ: 3-2 (25-21, 15-25, 13-25, 25-20, 11-8)

ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μουστακίδης): Γκμίτροβιτς 22π., Φρίζεν 12, Τουράνιανιν 6, Στίγγας 3, Ριζόπουλος 10, Στρούγκαρ 2 / Κοντοστάθης (λ. – 56%υπ., 38%αρ..), Τσιουτσιουλούδης, Βλαχόπουλος 3, Χρηστουηλίας 1.

ΜΓΣ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Κρεούζης): Κ.Δαλακούρας 8π., Μπερτασόνι 2, Ρενάν 11, Αν.Δαλακούρας 11, Μουράνγκουα 26, Χριστόφας 8 / Μπανιώτης (λ. – 25%υπ., 25%%αρ.), Ανδρεάδης, Γκόνας, Δαλδαβερένης, Αρχοντούδης (λ. – 35%π., 29%αρ.), Καβαρατζής 1, Μπουφίδης 5.