Κύπελλο Ελλάδος: Απών ο κόσμος από το γήπεδο, παρών για πρώτη φορά φέτος ο Πανόπουλος

 

Μπορεί ο φίλαθλος κόσμος της Ξάνθης να γύρισε την πλάτη στην αναμέτρηση της ομάδας με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο (υπενθυμίζεται ότι κόπηκαν μόλις 116 εισιτήρια!!!), ωστόσο αυτό το παιχνίδι επέλεξε για να κάνει την εμφάνισή του για πρώτη φορά φέτος ο μεγαλομέτοχος της ομάδας.

Ο Χρήστος Πανόπουλος δεν βρέθηκε στην εξέδρα των Πηγαδίων ούτε στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό ούτε στο ματς της προπερασμένης Κυριακής με τον Παναιτωλικό ούτε την περασμένη Κυριακή στο πρώτο από τα δυο παιχνίδια με τον ΟΦΗ.

Επέλεξε όμως να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των δυο ιστορικών επαρχιακών ομάδων για το Κύπελλο (φωτο από το aox1967), έχοντας προφανώς και την ησυχία του, δεδομένης της απουσίας του κόσμου από το γήπεδο. Δεν πρέπει πάντως να έμεινε και ευχαριστημένος από το θέαμα.

Βέβαια, τον τιμάει που επέλεξε ένα τέτοιο παιχνίδι για να έρθει στο γήπεδο, δεδομένων και των καιρικών συνθηκών. Ωστόσο η παρουσία του είναι ευκαιρία για να προβληματιστεί και ο ίδιος για την εικόνα που είχε η εξέδρα, εφόσον φυσικά τον ενδιαφέρει η κατάσταση να βελτιωθεί.

Αυτή είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πανόπουλου από το μπαράζ των καλοκαιρινών δημοσιευμάτων για την καταρχήν συμφωνία του με ρώσους παράγοντες, προκειμένου να τους μεταβιβάσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ.

Τα δημοσιεύματα δεν διαψεύστηκαν, ωστόσο έγινε γνωστό ότι ο Μπορις Μουζενιδης που ήταν το όνομα που ακούστηκε περισσότερο, έκανε πισω λίγο πριν τις υπογραφές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν βρίσκονται σε εξέλιξη διαδικασίες με άλλους (ρωσόφωνους;) υποψήφιους αγοραστές.

Η παρουσία Πανόπουλου στο γήπεδο μπορεί να σηματοδοτεί πολλά, μπορεί και τίποτα. Στο μεγαλύτερο διάστημα, όπως αναφέρθηκε και στην live μετάδοση του ThrakiSportS, παρακολούθησε μόνος και μάλλον ανέκφραστος την αναμέτρηση αλλά ειδικά προς το τέλος κατευθύνθηκε αρκετές φορές προς τον Γιάννη Παπαδημητρίου, με τον οποίο είχε σύντομες συνομιλίες κατά την διάρκεια του ματς και μια πιο μακρά μετά το τέλος του.