Το «καρφί» της Φελίνας Καζάκου στην εκδήλωση της ΑΕ Κομοτηνής που σήμανε την έναρξη της προεκλογικής μάχης για τον Δήμο

 

Ένα… καρφάκι που πέταξε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Κομοτηνής Φελίνα Καζάκου σχολιάστηκε όσο τίποτα άλλο από πολιτικής παρασκηνιακής πλευράς στην εκδήλωση της παρουσίασης της ΑΕ Κομοτηνής το βράδυ της Τρίτης στη Νομαρχία Ροδόπης.

Η Φελίνα Καζάκου ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που κλήθηκαν στο βήμα για να μιλήσουν και ξεκινώντας την ομιλία της, ευχήθηκε στην ομάδα καλή επιτυχία «εκ μέρος του Δήμου Κομοτηνής, αφού εκπροσωπώ και τον Δήμο αφού δεν είναι κανείς άλλος εκπρόσωπός του εδώ», όπως η ίδια είπε.

Αυτή ήταν μια μεγάλη αλήθεια, αλλά μισή αλήθεια, αφού πράγματι ούτε ο δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης ούτε κάποιος αντιδήμαρχος βρέθηκε στην εκδήλωση, αφού λίγο νωρίτερα είχε διεξαχθεί η συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας του Πετρίδη όπου ανακοινώθηκε επισήμως ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος και άνοιξε επισήμως η κούρσα της διαδοχής του, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου.

Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύθηκε η Φελίνα Καζάκου που παρατηρώντας αυτές τις ηχηρές απουσίες έσπευσε στην ομιλία της να πετάξει το καρφάκι της. Βέβαια, δημοτικός σύμβουλος της μείζονος παράταξης υπήρχε, ο Γιώργος Ζηλούδης που μάλλον την λοξοκοίταξε περίεργα όταν την άκουσε να πετάει αυτό το καρφάκι, αλλά δεν αντέδρασε καθώς και ο ίδιος δεν ήταν εκεί ως εκπρόσωπος του Δήμου αλλά ως μέλος του ΤΑΑ της ΑΕ Κομοτηνής.

Δεν είναι πάντως ψέμα να ειπωθεί ότι η προεκλογική περίοδος για τον Δήμο Κομοτηνής ξεκίνησε από την επίσημη εκδήλωση παρουσίασης της ΑΕ Κομοτηνής, χάρη και σε αυτό το «καρφί» από την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κομοτηνής και ενώ η ομάδα Πετρίδη ακόμα δεν έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την επιλογή του διαδόχου του…