Ζήλεψαν την Κομοτηνή και διοργανώνουν διεθνές τουρνουά με αμαξίδια στην Καβάλα

 

Την δόξα του διεθνούς τουρνουά μπάσκετ με αμαξίδια που διοργανώθηκε φέτος τον Ιούλιο για δεύτερη χρονιά στην Κομοτηνή από τον Ηρόδικο και τείνει να καθιερωθεί ως θεσμός, φαίνεται ότι ζήλεψε η γειτονική Καβάλα.

Έτσι, όπως ανακοινώθηκε, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Α.Μ.-Θ. μαζί με την Ο.Σ.Ε.Κ.Α., το νομαρχιακό σύλλογο ΑμεΑ Καβάλας και τον αθλητικό σύλλογο ΑμεΑ “Ίρις Καβάλας” διοργανώνουν το προσεχές Σαββατοκύριακο διεθνές τουρνουά καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο “Rebound Φιλίας” στην Καβάλα.

Για το σκοπό αυτό έγινε συνάντηση των προέδρων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ Σωτήρη Σωτηριάδη και της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) Χρήστου Καλούδη για τη διοργάνωση τουρνουά καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο στην Καβάλα 22-24 Σεπτεμβρίου 2018.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου ΑμεΑ «Ίρις Καβάλας» Τάσος Βιζικίδης κι ο διευθυντής του παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Καβάλας Σταύρος Γιαννουλίδης.

Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων: Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού-Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Συμμετέχουν η Εθνική Βουλγαρίας και η Εθνική Ελλάδας (που είχαν λάβει μέρος και στο τουρνουά της Κομοτηνής), ο Άρης Θεσσαλονίκης και η Ίρις Καβάλας.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου και Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου (τελικός) στο Δ.Α.Κ. “Αλεξάνδρα Δήμογλου” (κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καλαμίτσας Καβάλας). Ελεύθερη είσοδος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here