Κύπελλο Ελλάδος: Μεθυσμένη πολιτεία το Άβατο, δηλώνει ότι «το όνειρο συνεχίζεται»

 

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει το Άβατο, μετά την ιστορική πρόκριση του τοπικού Άρη επί του Πλατανιά στην διαδικασία των πέναλτι το βράδυ της Κυριακής.

Μάλιστα το μεσημέρι της Δευτέρας εκδόθηκε και σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση για την βροχή συγχαρητηρίων που εξακολουθεί να δέχεται. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Eμείς το πιστεύαμε,όλοι μαζί το καταφέραμε. Ποτέ δεν αισθανθήκαμε μόνοι αφού στην προσπάθεια αυτή είχαμε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία από την άκρη της Θράκης μας από όπου μας έρχονται συγχαρητήριες ανακοινώσεις μέχρι και την Ανατολική Μακεδονία κύρια, αλλά και όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα καθώς και μετανάστες πατριώτες μας του εξωτερικού.
Σας διαβεβαιώνουμε όλους σας ότι η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί από Διοίκηση,ποδοσφαιριστές, και τεχνικό μας επιτελείο έτσι ώστε όλους εσάς να σας κάνουμε υπερήφανους για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης που υπηρετείται, καθώς και την ανάδειξη της περιοχή μας ακόμη πιο πολύ. Την ποδοσφαιρομάνα Ξάνθη που πάντα μέσα στα σπλάχνα της κρύβει ταλέντα και παιδιά με όρεξη για τον αθλητισμό.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.»