Κύπελλο Ελλάδας: Πάνοπλος ο Άρης Αβάτου στον αγώνα με τον Πλατανιά! Οι αποστολές των δυο ομάδων

 

Ένα από τα ιστορικότερα παιχνίδια της ιστορίας του θα δώσει ο Άρης Αβάτου το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του ΑΟΞ απέναντι στον ανανεωμένο Πλατανιά για το κύπελλο Ελλάδας με έπαθλο ένα εισιτήριο στους ομίλους του Κυπελλου.

Ο προπονητής του Αρη Γιώργος Μαρνατάς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα πάρει όλους τους ποδοσφαιριστές στην αποστολή, με την τελική 18αδα να γίνεται γνωστη πριν την έναρξη του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα με το εισιτήριο να κοστίζει μόλις στα 5 ευρώ, με τα παιδιά μέχρι 15 και γυναικες να μπαίνουν δωρεάν.

Από την άλλη δεκαεννέα ποδοσφαιριστές πήρε μαζί του ο Παολο Καμπος και φυσιακ τον Ξανθιώτη Κώστα Τσαμούρη στην αποστολή. Ο πρωην βοηθός του Λουξεμπούργκο στην Ρεάλ Μαδρίτης και στον προπονητής του Άρη και Αστερα Τρίπολης δεν θα έχει μαζί του τους Βόσνιους, Μάικιτς και Λάζιτς, καθώς και τους Βουκελάτο, Σαάντο, Σινγκ, Τσακμάκη, Αμαραντίδη και Πενταράκη. Την αποστολή αποτελούν οι Γκοτ, Βασιλειάδης, Σικαλιάς, Καραγκούνης, Κόρτσταμ, Τσαμούρης, Λάμτσε, Ρουσσάκης, Ποζατζίδης Στ., Πουρζιτίδης, Ουές, Παπουτσογιαννόπουλος, Νίλι, Κωστίκος, Σμυρλάκης, Παπανικολάου, Μποσκέτι, Μιγκέλ και Ποζατζίδης Χ.