Επίσημη ανακοίνωση της ΚΕΔ και της ΕΠΟ για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Ντοσίδη

 

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, αναφορικά με το περιστατικό που έχει φέρει στην Εντατική του Νοσοκομείου Αγία Όλγα τον κομοτηναίο διαιτητή Νίκο Ντοσίδη.

Όπως έγινε γνωστό, διεκόπη το σεμινάριο για τους υποψήφιους διαιτητές για τη Γ’ Εθνική λόγω της κρίσιμης κατάστασης της υγείας του διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών τεστ τη Δευτέρα (10/09).

Η σχετική ανακοίνωση:

«Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται η διακοπή του Σεμιναρίου των Επίδοξων Διαιτητών Γ’ Κατηγορίας, λόγω της κρίσιμης κατάστασης του Διαιτητή Ντοσίδη Νικόλαου (ΕΠΣ Θράκης), ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο στις αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ χθες το πρωί.

Με κυρίαρχη αξία πως η ανθρώπινη ζωή βρίσκεται πάνω και πριν απ’ όλα, η διακοπή κρίθηκε ομόφωνα επιβεβλημένη από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, καθώς αυτό που προέχει τώρα είναι η αποκατάσταση της υγείας του κ. Ντοσίδη, την πορεία της οποίας παρακολουθούμε με αγωνία.

Αναφορικά με το Σεμινάριο που διεκόπη θα επαναπροσδιοριστεί εκ νέου η ημερομηνία και ο τόπος τέλεσης της ολοκλήρωσής του».