Volley League: Βραβεύθηκε ως κορυφαίος προπονητής της χρονιάς ο Σάκης Μουστακίδης

 

Ο Σάκης Μουστακίδης αναδείχθηκε ως γνωστόν, με βάση τις ψήφους των συναδέλφων του προπονητών, ως ο κορυφαίος προπονητής της Volley League για την περσινή σεζόν.

Προφανώς οι συνάδελφοί του εκτίμησαν το γεγονός ότι κατάφερε να κρατήσει την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην κατηγορία με ένα από τα χαμηλότερα μπάτζετ, αν όχι το χαμηλότερο, της κατηγορίας.

Την βράβευση του Μουστακίδη πριν την διεξαγωγή της κλήρωσης του πρωταθλήματος ανέλαβε να κάνει ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. Άλλωστε ο Μουστακίδης αποτελεί αγαπημένο πρόσωπο για την κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του Σάκη Μουστακίδη είχε αναφερθεί σε μια από τις ομιλίες του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στην Βουλή, θέλοντας να παρομοιάσει με τις πάσες του μια πάσα που είχε λάβει από βουλευτή της αντιπολίτευσης.

Ο Μουστακίδης αποτέλεσε πόλο έλξης πολλών συζητήσεων στα πηγαδάκια που ακολούθησαν και είναι χαρακτηριστικό ότι αποχώρησε από τους τελευταίους από την αίθουσα, έχοντας πιάσει στο τέλος μεγάλη κουβέντα με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο και άλλους παράγοντες της Ομοσπονδίας, συμπεριλαμβανομένου και του παράγοντα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και μέλος του ΔΣ της ΕΣΑΠ και της ΕΟΠΕ Αντώνη Τελόπουλου.