Κατέρρευσε στα τεστ και νοσηλεύεται στην Εντατική αξιολογημένος Θρακιώτης διαιτητής

 

Ένα αναπάντεχο γεγονός που όσο περνάει η ώρα όλοι ελπίζουν να εξελιχθεί με τον πιο θετικό τρόπο, έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας (10/9) στα τεστ των υποψήφιων διαιτητών της Γ’ Εθνικής που γίνονταν στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός διαιτητής Νίκος Ντοσίδης που ανήκει στην ΕΠΣ Θράκης αλλά δεν έκανε τεστ την περασμένη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη με τους υπόλοιπους βορειοελλαδίτες αλλά στην Αθήνα, ενώ έτρεχε για τα τεστ, αισθάνθηκε ξαφνικά μια εξάντληση και μέσα σε δευτερόλεπτα κατέρρευσε στο έδαφος.

Άμεσα οδηγήθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών (και αυτή την ώρα νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπως αναφέρει σε νυχτερινή του ανάρτηση ο Άρης Ασβεστάς στο sdna. Ο διαιτητής υποβάλλεται σε εξετάσεις και οι γιατροί προσπαθούν να διαπιστώσουν τους λόγους της κατάρρευσής του.

Δικοί του άνθρωποι αλλά και μέλη της ΚΕΔ βρίσκονται στο πλευρό του και αναμένουν καλά νέα για την υγεία του νεαρού ρέφερι. «Και η ΚΕΔ από την πλευρά της, βέβαια, θα πρέπει να επανεξετάσει το να βάζει διαιτητές να τρέχουν μέσα στο μεσημέρι, σε ώρες που σημειώνονται οι υψηλότερες θερμοκρασίες», επισημαίνεται στο ρεπορτάζ.

Λίγο πιο δραματικό το εξειδικευμένο site diaititis.gr αφού αναφέρει ότι ο Ντοσίδης νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αγία Όλγα προσθέτει: «Κρίσιμο το 24ωρο που διανύουμε, κάντε προσευχή να βγει νικητής». Από την πλευρά της η ιστοσελίδα filathlos προσθέτει ότι «οι πληροφορίες αναφέρουν πως τις τελευταίες ημέρες είχε μία ίωση που μπορεί να έπαιξε τον ρόλο της».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Ντοσίδης ήταν ο διαιτητής που είχε τιμωρηθεί πέρσι από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης επειδή επέτρεψε στην ΠΑΕ Ποντίων να αγωνιστεί με τις φανέλες που ανέγραφαν το «Δεν ξεχνώ, πάντα τιμώ» για την γενοκτονία των Ποντίων. Είναι γιος του κομοτηναίου παλαίμαχου διαιτητή Α’ Εθνικής Τάσου Ντοσίδη.