Οι επτά παρόντες Θρακιώτες στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ και ο ένας «απών»

 

Πραγματοποιείται από τις 10.00 το πρωί σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ για την εκλογή των δικαστών που θα απαρτίζουν τις διάφορες επιτροπές και το Διαιτητικό Δικαστήριό της.

Στην Γενική Συνέλευση μετέχουν όπως κάθε φορά οι εκπρόσωπο των 16 ΠΑΕ της Super League, της Football League και φυσικά των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων, όπου έχει δηλωθεί ένα τακτικό και ένα αναπληρωματικό μέλος.

Συνεπώς από την Θράκη συμμετείχαν έξι άτομα από τις τρεις ΕΠΣ συν τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ Άρη Πιαλόγλου, που ταξίδεψε τα ξημερώματα καθώς χθες ήταν στα Πηγάδια για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Από την ΕΠΣ Έβρου παραβρέθηκε ο πρόεδρος Παντελής Χατζημαρινάκης ως τακτικό μέλος (που ήταν και αυτός που ψήφισε) και το μέλος του ΔΣ Χρήστος Καραγιάννης ως αναπληρωματικό.

Από την ΕΠΣ Θράκης παραβρέθηκε ο πρόεδρος Μάνος Γαβριηλίδης ως τακτικό μέλος (ήταν αυτός που ψήφισε) και ο αναπληρωτής γραμματέας Πάνος Τσολάκης ως αναπληρωματικό μέλος στην Γενική Συνέλευση.

Από την ΕΠΣ Ξάνθης παραβρέθηκε ο γενικός γραμματέας Γιάννης Δαλακούρας ως τακτικό μέλος  (ήταν αυτός που ψήφισε) και ως αναπληρωματικό ο α’ αντιπρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Τριάντης.

Απών ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης που τυγχάνει και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Η απουσία του όμως είναι απόλυτα δικαιολογημένη καθώς είναι σε αποστολή της ΕΠΟ με την Εθνική Νεανίδων στο Λιχτενστάιν.