«Το τοπικό δεν σου αξίζει»! Η επιστροφή για δυο ώρες στον Πανθρακικό ενός φίλου από τα παλιά

 

Επέστρεψε στην Κομοτηνή και επισκέφθηκε για δύο ώρες τις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού όπου θυμήθηκε τα παλιά και μίλησε στους παρόντες για την παρουσία του στην ομάδα τις χρυσές τις εποχές.

Ο λόγος για τον πρώην παίκτη της ομάδας και νυν του Πιερικού Δημήτρη Σκλιοπίδη, ο οποίος ανέβασε μάλιστα μια φωτογραφία από την παρουσία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με την επισήμανση προς τον Πανθρακικό ότι «Το τοπικό δεν σου αξίζει».

Η ακαδημία του Πανθρακικού εξέδωσε μάλιστα και ανακοίνωση όπου ανέφερε:

⚽️Σήμερα η προπόνηση επεφύλασσε εκπλήξεις για παίχτες και προπονητικό τιμ αφού συμμετείχε ένας παλιός γνώριμος.
⚽️Ο Δημητρης Σκλιοπιδης, πρώην παίχτης του Πανθρακικου και νυν του Πιερικού, αποτέλεσε μέλος της ομάδας για τρία χρόνια και αγαπήθηκε όσο λίγοι τόσο για την ποιότητα και το επαγγελματισμό του, οσο και για το χαρακτήρα του.
⚽️Γεμάτος χαμόγελο πέρασε ένα δίωρο στα αποδυτήρια που αγάπησε, συνομίλησε με παλιούς γνώριμους, ενθάρρυνε τους νέους αθλητές και μοιράστηκε ιστορίες από τα χρόνια του στον Πανθρακικο.
⚽️Ο Δημητρης αφού ολοκλήρωσε την προπόνηση, ευχήθηκε: «καλή επιτυχια, με υγεία για τη φετινή χρόνια και μέσα από σκληρή δουλειά και καλή οργάνωση να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει»