Γ’ Εθνική: Νέα αναβολή στην κατάρτιση των ομίλων μετά το μπάχαλο στο ΔΣ της ΕΠΟ

 

Σε νέα αναβολή αναφορικά με το ζήτημα της κατάρτισης των οκτώ ομίλων της Γ’ Εθνικής προχώρησε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Παρασκευής.

Πρόκειται για την συνεδρίαση στην οποία υπήρξαν πολλές εντάσεις για το ζήτημα των προκηρύξεων της Super League και της Football League, η οποία κατέληξε στη μεσοβέζικη λύση του μπαράζ που ήδη προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις από τις ομάδες της Super League.

Οπως ανέφερε και σε προηγούμενη ανάρτηση το ThrakiSportS, οι  διαφωνίες τόσο στο προσυμβούλιο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ αλλά και εντός της Επιτροπής Πρωταθλήματος ήταν πολλές, με αποτέλεσμα να μην προκύψει σήμερα οριστική εξέλιξη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ακούστηκαν πολλά και διάφορα για τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής, που πάντως δεν δείχνουν να αφορούν τις ομάδες της Θράκης. Ακούστηκαν μέχρι και προτάσεις να τοποθετηθούν οι ομάδες των Δωδεκανήσων με ομάδες των Ιονίων αλλά όχι στον ίδιο όμιλο με ομάδες Αθήνας και Πειραιά.

Σε κάθε περίπτωση ο καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής έχει μπόλικο ζουμί και τις επόμενες ημέρες θα κορυφωθούν οι ζυμώσεις πριν παρθούν οι τελικές αποφάσεις, καθώς η αναβολή αυτή μεταφέρει την κρίσιμη συζήτηση για τις 6 Σεπτεμβρίου, όταν και θα συνεδριάσει ξανά η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη και με δεδομένο ότι δεν έχουν καταρτιστεί οι όμιλοι, παραμένει πλέον άγνωστο και το πότε θα διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος του οποίου η σέντρα υπενθυμίζεται ότι έχει οριστεί σε λιγότερο από ένα μήνα και συγκεκριμένα για τις 23 Σεπτεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here