Γ’ Εθνική: Ο Στεφανίδης νέος προπονητής στην Ασπίδα! Απόλυτη επιβεβαίωση ThrakiSportS με 10 μέρες καθυστέρηση

 

Με δέκα μέρες καθυστέρηση το τμήμα καλαθοσφαίρισης της Ασπίδας Ξάνθης επιβεβαίωσε με τον πιο επίσημο τρόπο το προ δεκαημέρου ρεπορτάζ του ThrakiSportS, που επιχειρήθηκε ενδιαμέσως να αμφισβητηθεί με ανακοίνωση του συλλόγου.

Με εκτενή ανακοίνωση για την έναρξη προετοιμασίας όλων των τμημάτων της και τα ρόστερ που αυτά θα έχουν, αναφέρεται ότι προπονητής του ανδρικού τμήματος θα είναι ο μέχρι πρότινος παίκτης της ομάδας Γιάννης Στεφανίδης, που προφανώς κρεμά τα αθλητικά του παπούτσια για να αναλάβει την τεχνική καθοδήγησή της.

Επιβεβαιώνεται έτσι μέχρι κεραίας το προ δεκαημέρου ρεπορτάζ του ThrakiSportS. Ήταν αργά το βράδυ της 10ης Αυγούστου όταν στην ιστοσελίδα έφτανε η πληροφορία για το τέλος από το ανδρικό τμήμα των Κώστα Ιωαννίδη, Δημήτρη Παναγιωτοπουλου και Γιώργου Κωτακη με την επισήμανση ότι έπειτα από αυτήν την εξέλιξη δεν αποκλείεται η επιστροφή του Τόλη Κουτσογιάννη που είχε ανακοινωθεί από τον νεοσύστατο Άθλο Ξάνθης αλλά και την επισήμανση ότι «φαβορι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Γιάννης Στεφανίδης».

Δεν θα επανερχόμασταν αλλά σαν πρώτη αντίδραση σε εκείνο το δημοσίευμα η Ασπίδα Ξάνθης είχε εκδώσει ανακοίνωση όπου δεν διέψευδε μεν αλλά «έψεγε» εμμέσως πλην σαφώς το ThrakiSportS και καλούσε τους φίλους της ομάδας να ενημερώνονται μέσα από τις επίσημες ανακοινώσεις της. Δεν πέρασαν πέντε μέρες και επιβεβαιώθηκε το πρώτο σκέλος του ρεπορτάζ, με την επιστροφή του Κουτσογιάννη στον σύλλογο. Με την συμπλήρωση δέκα ημερών επιβεβαιώνονται και τα υπόλοιπα σκέλη με την αλλαγή στον πάγκο της ανδρικής ομάδας.

Ο Γιάννης Στεφανίδης κρεμά τα παπούτσια και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία έχοντας ως βοηθό τον Αντώνη Κασαρτζίδη, που θα είναι και πρώτος προπονητής στο εφηβικό τμήμα. Ο μέχρι πρότινος προπονητής του ανδρικού τμήματος Κώστας Ιωαννίδης μετακομίζει στις ακαδημίες και αναλαμβάνει το παιδικό τμήμα έχοντας ως βοηθό τον Γιώργο Κωτάκη. Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος διατηρείται ως τεχνικός διευθυντής έχοντας πρωτίστως τον ρόλο του υπεύθυνου ακαδημιών, τον οποίο διατηρεί μετά την δική του αποχώρηση από την τεχνική ηγεσία του ανδρικού τμήματος της Ασπίδας πριν δυο χρόνια.