Από την Β’ Εθνική Ελλάδας στην Β’ Κύπρου ο Αντώνης Ράνος!

 

Από την Λακωνία στην Κύπρο επέστρεψε ο Ξανθιώτης επιθετικός. Αντώνης Ράνος, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Αναγέννησης Δερύνειας.

Ο 25χρονος επιθετικός, ο οποίος είχε πέρσι 24 συμμετοχές και τέσσερα γκολ με τους Λάκωνες στη Football League, συμφώνησε με την κυπριακή ομάδα, στην οποία θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για τον επόμενο χρόνο με στόχο η Αναγέννηση να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε πέρσι, την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Να σημειωθεί πως ο Ράνος αγωνίστηκε και στο δεύτερο μισό της σεζόν 2015-16 στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στον Άρη Λεμεσσού κανοντας την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με 8 τερματα σε 16 παιχνίδια και πιθανότατα τότε δεν επρεπε να επιστρέψει στην Ξάνθη και στην Ελλάδα.

H ανακοίνωση της Αναγέννησης: «Η Αναγεννηση Δερύνειας ανακοινώνει την απόκτηση του Ελλαδίτη επιθετικού Αντώνη Ράνου.

Ο Ράνος (15/06/1993) ο οποίος αγωνίζεται στην θεση του Σέντερ φορ ξεκίνησε την καριέρα του στην Ξάνθη, με την οποία μετρά 89 συμμετοχές (71 στη Super League), πέρσι αγωνιζόταν στην Σπάρτη ενώ αγωνίστηκε και στην Κύπρο με τον Άρη Λεμεσού. Θα αγωνίζεται με το νούμερο 19. Καλωσορίζουμε των Αντώνη στην οικογένεια της Αναγεννησης και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με πολλα γκολ».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο και εσωτερικός χώρος