Τίναξε την μπάνκα ο «Φαίακας» και φέτος Γιώργος Κυριζάκης!

 

Στην Κέρκυρα για τρίτη σερί χρονιά παρά τις προτάσεις απο αρκετές ομάδες γειτονικών νομών και όχι μόνο θα παραμείνει ο Εβρίτης επιθετικός Γιωργος Κυριζάκης.

Ο Κυριζάκης δέχτηκε μια εκπληκτική πρόταση για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από τον Οδυσσέα Αυλιωτών και θα αγωνίζεται γαι 3η σεζόν στην ΕΠΣ Κέρκυρας, αφήνοντας τον Κρόνο Αργυράδων. Ο 24χρονος Εβρίτης φορ στην διετία του στο νησί των Φαιάκων με Κρόνο και Αναγέννηση Περιβολίου έχει πετύχει 40 τέρματα, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Ένωση Άνθειας Αριστείνου.

Η ανακοίνωση του Οδυσσέα:  «Ο Οδυσσέας Αυλιωτών είναι στη πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Γιώργου Κυριζάκη. Ο Γιώργος τη περασμένη σαιζόν αγωνίζονταν με την πρωταθλήτρια ομάδα του Κρόνου Αργυράδων και στο κερκυραϊκό κοινό συστήθηκε πριν 2 χρόνια όταν ήρθε στο νησί μας για λογαριασμό της Αναγέννησης Περιβολιού. Πριν έρθει στη Κέρκυρα αγωνίζονταν με τα χρώματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και της Ένωσης Άνθειας Αριστείνου. Ο Γιώργος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει αυτό που ξέρει καλά δηλαδή να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα με πολλά γκολ (40 γκολ σε 2 χρονιές στη Κέρκυρα)
Το ΔΣ του συλλόγου μας θέλει να του ευχηθεί να έχει μια χρόνια με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς .
Το ΔΣ του συλλόγου θέλει να ενημερώσει του φίλους της ομάδας και τα μέλη μας να μην ανησυχούν και σύντομα θα υπάρχουν και νέες ανακοινώσεις».