Προπονητής τελικά ο Αντώνης Λαδάκης που δεν θα ξαναφορέσει τα παπούτσια του!

 

Την θέση του τεχνικού διευθυντή και προπονητή της ακαδημίας του Βύρωνα Καβάλας αναλαμβάνει ο παλαίμαχος, πλέον, ποδοσφαιριστής Αντώνης Λαδάκης, ο οποίος με τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου «κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια» με τα χρώματα του Νέστου, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στην Super League, με τον Αστέρα Τρίπολης, τον Πανθρακικό, ενώ έκανε και ένα πέρασμα από την Καβάλα και Δόξα Δραμας.

Μάλιστα ο πρόεδρος  Αριστείδης Καρίπογλου προσπαθησε να τον μεταπέισει να επιστρεψει στα γηπεδα με την ομάδα, αλλα τελικά θα συνεργαστουν μόνο σε θέματα της ακαδημίας.

Η ανακοίνωση του Βύρωνα αναφέρει τα εξής: «Οι βάσεις κάθε ομάδας είναι οι ακαδημίες της, κάθε χρόνο η διοίκηση μας και ειδικά ο πρόεδρος μας Αριστείδης Καρίπογλου προσπαθούμε να βάζουμε ένα λιθαράκι έτσι ώστε οι ακαδημίες μας να εξελιχθούν σε ακαδημίες ποδοσφαίρου πρότυπο για τον νομό μας.
Στα πλαίσια λοιπόν του σχεδιασμού της ακαδημίας μας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συμφωνία ανάληψης καθηκόντων τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας ποδοσφαίρου από τον  Αντώνη Λαδάκη !!!
Ο Αντώνης Λαδακης εκτός από τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας μας θα είναι και προπονητής . Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Αντώνη σου υγεία και καλή επιτυχία στο έργο σου»!