Γ’ Εθνική: Απέκτησε από την Ξάνθη τον Καλογιάννη ο Άρης Αβάτου που χαιρέτησε “Κέλε” και Βαρελά

 

Την μεταγραφη του νεαρού επιθετικού Δημήτρη Καλογιάννη από την ομάδα Κ20 της Ξάνθης ανακοίνωσε ο ¨Αρης Αβάτου, ενώ παρελθόν αποτελούν ο πορτιέρο Χρήστος Βαρελάς και ο μεσοεπιθετικός Κυριακος Κελεσιάδης.

Ο 19χρονος φοιτητής Οικονομικού στο ΔΠΘ, Καλογιάννης αγωνιζόταν για χρόνια στις ακαδημιες της Ξάνθης, ενώ ο 18χρονος τερματοφύλακας Βαρελάς δεν θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής και προτίμησε να συνεχίσει αλλου την καριερα του. Ο 25χρονος “Κελε” που περιμένει να πάρει το χαρτί απόλυσης από το στρατό, έχει αρκετές εμπειρίες για την ηλικία του αφού εχει αγωνιστεί στην ομάδα Νέων της Ξάνθης, στον Εργοτέλη, στον ΠΑΟΚ Κρουσσώνα, στην Τσέχικη Ζενίτ Τσέσλαβ, στην Κύμη (Γ’ Εθνική) και στην Μπέρυ στην Γ’ Εθνική Αγγλίας στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής και στον ΑΟ Χρυσού.

Η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου:Ανακοινώνουμε την ένταξη στο δυναμικό της ομάδος μας του 19χρονου επιθετικού Καλογιάννη Δημητρίου.
Ο Δήμήτρης κατάγεται από την Λάρισσα και αγωνιζότανε στα τμήματα υποδομής της Π.Α.Ε. Α.Ο.Ξάνθης. Δημήτρη σε καλωσορίζουμε στον Άρη Αβάτου.
Επίσης ανακοινώνουμε την λύση της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Κελεσιάδη Κυριάκο καθώς και του Χρήστου Βαρελά τους οποίους και ευχαριστούμε για την προσφορά τους.