Μουντιάλ 2018: Σχεδόν άπαντες… κουβά στο ThrakiSportS Predictor μετά τα δυο ματς που ολοκλήρωσαν τον Α’ Όμιλο

 

Με εκπλήξεις, με βάση τουλάχιστον τις εκτιμήσεις και τις προβλέψεις πριν την έναρξη των αγώνων, ολοκληρώθηκε ο Α’ Όμιλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ρωσία ήταν φαβορί ως γηπεδούχος απέναντι στην Ουρουγουάη αλλά ηττήθηκε και μάλιστα με 3-0 ενώ η Αίγυπτος θεωρούνταν φαβορί απέναντι στην Σαουδική Αραβία αλλά και αυτή έχασε με 2-1.

Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν ελάχιστες ανακατατάξεις στην βαθμολογία του ThrakiSportS World Cup Predictor Game. Η Κaragkouna δεν πήρε βαθμό σε αυτούς τους δύο αγώνες αλλά παραμένει στην κορυφή. Βαθμό δεν κέρδισαν ούτε ο δεύτερος μετά το τέλος της 2ης αγωνιστικής LoxagosMark ούτε η MeDagkwseOSouares που προφανώς δεν πόνταρε επάνω στην ομάδα του παίκτη που την… δάγνωσε. Ετσι ο μεγάλος κερδισμένος είναι ο Sari84an που έχοντας βρει το ένα από τα δύο σημεία, κέρδισε έναν πόντο, έφτασε τους 39 και ανέβηκε στην 2η θέση.

Πλέον έπεσε τρίτος ο Loxagos που παρέμεινε στους 38,5 βαθμούς και πέμπτη η MeDagkwseOSouares που έχει ακριβώς 38. Στην τέταρτη θέση, ο άλλος κερδισμένος των δύο απογευματινών αγώνων της Δευτέρας, ο Paito που κέρδισε έναν πόντο και έφτασε και αυτός τους 38. Από εκεί και πέρα στους 37,5 ο FlyingElsman και στους 36,5 Prokos και Mitsos13.

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη 249 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να συνεχίζουμε να διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR:

 width=