Μουντιάλ 2018: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα τέσσερα παιχνίδια της Δευτέρας

 

Φτάσαμε στου δρόμου τα μισά στο Μουντιάλ, αναφορικά με τους αγώνες της διοργάνωσης. Ήδη έχουν γίνει 32 μέχρι το τέλος της 2ης αγωνιστικής, απομένουν άλλοι 32. Οι 16 για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων και ακολούθως πάμε στα νοκ άουτ.

Η δράση συνεχίζεται και μαζί το ThrakiSportS World Cup Predictor Game. Η αρχή από σήμερα Δευτέρα, που ολοκληρώνονται δύο όμιλοι οι οποίοι θα βγάλουν και τα δύο πρώτα ζευγάρια στους 16 του Μουντιάλ. Συνεπώς έχουμε τέσσερα παιχνίδια, όπως τέσσερα θα έχουμε εφεξής για τις επόμενες τρεις ημέρες. Πάμε να δούμε τις προβλέψεις των συμμετεχόντων στο ThrakiSportS World Cup predictor Game.

Στις 17:00 έχουμε τα παιχνίδια της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής του Α’ Ομίλου. Στο πρώτο από αυτά η Ουρουγουάη αντιμετωπίζει την Ρωσία. Οι προβλέψεις είναι μοιρασμένες. Το 38% προβλέπει νίκη της Ρωσίας, το 33% νίκη της Ουρουγουάης και το 29% ισοπαλία. Δημοφιλέστερο σκορ το 1-1. Το προβλέπει το 11%. Το 8% βλέπει 2-1 νίκη της Ρωσίας και το 7% νίκη με 2-1 της Ουρουγουάης.

Ίδια ώρα διεξάγεται το ματς Σαουδικής Αραβίας – Αιγύπτου. Εδω υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί με βάση τις εκτιμήσεις των συμμετεχόντων στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game. Είναι η Αίγυπτος, την οποία βλέπει νικήτρια το 85% έναν 4% που εκτιμά ότι το ματς θα έρθει ισόπαλο ενώ μόλις το 1% δίνει νίκη της Σαουδικής Αραβίας. Δημοφιλέστερο σκορ με 14% το 2-0 υπέρ της Αιγύπτου.

Στις 21:00 έχουμε τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του Β’ Ομίλου. Το Ιράν αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στο ένα από αυτά με ξεκάθαρο φαβορί την ομάδα της Ιβηρικής Χερσονήσου. Το 95% των παικτών προβλέπει νίκη της Πορτογαλίας. Το 3% εκτιμά ότι ο αγώνας θα λήξει ισόπαλος και το 2% βλέπει νίκη του Ιράν. Το 2-0 υπέρ της Πορτογαλίας είναι το δημοφιλέστερο σκορ με 10%.

Τέλος, την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί και η αναμέτρηση της Ισπανίας με το Μαρόκο. Ακόμα πιο ξεκάθαρο εδώ το φαβορί. Το 98% βλέπει νίκη της Ισπανίας. Λίγο πάνω από το 1% ισοπαλία, πολύ κάτω από το 1% (δηλαδή αγγίζει το μηδέν) νίκη του Μαρόκου. Το δημοφιλέστερο σκορ σύμφωνα με τους συμμετέχοντες στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game είναι το 2-0 (16%).

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι). Στο παιχνίδι μπορούν να παίξουν όλοι, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε ακόμα εγγραφή, μπορείτε να το κάνετε τώρα. Δεν θα κερδίσετε τα μεγάλα δώρα, αλλά μπορείτε να διαγωνιστείτε για την επιμέρους πρώτη θέση στην 3η αγωνιστικη των ομίλων.

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game(δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη μέχρι στιγμής 249 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: