Γ’ Εθνική: Νέες ανανεώσεις για τον Άρη! Παραμένουν Γκέκας και Μπαργκάν στην Ξάνθη

 

Στον βασικό κορμό των επιτυχίων την τελευταία διετία φαίνεται πως θα βασιστεί και δικαιως ο Αρης Αβάτου για αυτό και η ομάδα της Ξάνθης ανανέωσε ήδη 12 ποδοσφαιριστές της, με την ανακοίνωση ακόμα δυο.

Έτσι μετά τους Κουτσούμπα, Δόντιο, Σαρηγιαννίδη, Κούτρα, Βαφειάδη, Κοτόπουλο, Παπαδιώτη, Μπουνταγκίδη, Νίκο και Μιχαλη Μελισσόπουλο στην ομάδα θα αγωνίζονται την νέα σεζον οι Τζεμαλή Μπαργκάν και Κοσμάς Γκέκας.

Ο 18χρονος Μπαργκάν (φώτο δεξιά), συγγενής του Κενάν του Άρη Θεσσαλονικης, αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μέσου είναι μέλος της ΕΠΣ Ξανθης και στο παρελθόν αγωνιστηκε  width=στον Ολυμπιακό Λέυκης και στο Ηρακλή Ν. Ζυγού με τον οποίον συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Πέρυσι δεν πήρε πολλές ευκαιρίες στην Γ’ Εθνική, ωστόσο ο προπονητης της ομάδας Γιώργος Μαραντάς πιστεύει στο ταλέντο και εισηγήθηκε την παραμονή του.

O 22χρονος Γκέκας είναι επιθετικός, για χρόνια μέλος της ομάδας της ΕΠΣ Ξάνθης και ήταν ο σκόρερ του χρυσού τερματος στον περσινό τελικό με την Αναγέννηση Θαλασσιάς που χάρισε τον πρώτο τίτλο στο Άβατο. Στην ομάδα ο εκ Πτολεμαίδας φορ, βρίσκεται ήδη 4 χρόνια μετά την είσοδό του στο Πολυτεχνείο (Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοικησης) και νωρίτερα αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Πτολεμάιδας.

Η ανακοίνωσητου Άρη: Ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους ποδοσφαιριστές Γκέκα Κοσμά και Τζεμαλή Μπαργκάν για την νέα χρονιά όπου θα αγωνίζονται με τα χρώματα της ομάδος μας