Τηλεοπτικός «χαμός» ενόψει εκλογών στην Ασπίδα! Το παράπονο Χατζημεστή, η διάψευση Χατζηκλεάρχου και η «υπομονή» Πασλάκη

 

Χαμός έγινε χθες στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» του εκδότη της εφημερίδας «Μαχητής» Πάνου Παπαδόπουλου, ενόψει και των εκλογών που έχουν προγραμματιστεί για το απόγευμα στην Ασπίδα Ξάνθης και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ιδίως για το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενόψει της καθόδου στη Γ’ Εθνική.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής του Xanthi Channel, όπως αναφέρει ο ίδιος σε δημοσίευμα της εφημερίδας του, πήρε τηλέφωνο στην αρχή τον μεγαλομέτοχο του Ορφέα Ξάνθης Μπάμπη Χατζημεστή προκειμένου να τον ρωτήσει «πως σχολιάζει την ανάληψη της Προεδρίας της Ασπίδας Ξάνθης από τον πρώην Πρόεδρο του Ορφέα Ξάνθης Μιχάλη Χατζηκλεάρχου κι αν επίκειται… συνένωση των δυο ιστορικών ομάδων της Ξάνθης εν όψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που του χρόνου θα αναδιαρθρωθεί και θα πέσουν πολλές ομάδες, κάτι που δυσκολεύει βέβαια πρωτίστως και τις τρεις ομάδες της Ξάνθης, δηλαδή τον Ορφέα, την Ασπίδα και τον Άρη Αβάτου».

Ο Μπάμπης Χατζημεστής μίλησε μάλλον πικρά για την δική του ποδοσφαιρική «μοναξιά» και παρά την πίκρα του, απόφυγε να σχολιάσει την απόφαση του Μιχάλη Χατζηκλεάρχου να αναλάβει πρόεδρος στην Ασπίδα Ξάνθης, επισημαίνει το δημοσίευμα. Ωστόσο, το σκηνικό άλλαξε άρδην όταν ο Πάνος Παπαδόπουλος επικοινώνησε στο De Novo με τον Μισέλ Χατζηκλεάρχου κι ακολούθησε… ανατροπή, αφού ο γνωστός αθλητικός παράγοντας και πρώην ποδοσφαιριστής, διέψευσε την είδηση, λέγοντας με νόημα:«Δεν σκοπεύω να γίνω Πρόεδρος στην Ασπίδα Ξάνθης αλλά και να ασχοληθώ με κάποια ομάδα…». Είπε μάλιστα με νόημα στον Πάνο Παπαδόπουλο, «απορώ που το βρήκατε αυτό…»,  για να εισπράξει την απάντηση του παρουσιαστή της εκπομπής: «Μα κύριε Μισέλ, ο Γιάννης Τσιλιγκιρίδης το έγραψε… Που βρίσκεται κάθε μέρα στο μαγαζί σας… Θα ήταν δυνατόν να γράψει ποτέ ψέματα;».

Αμέσως μετά, η εκπομπή επικοινώνησε και με τον πρώην πρόεδρο της Ασπίδας Ξάνθης Απόστολο Πασλάκη θέτοντάς του υπόψη τα παραπάνω και ρωτώντας τον αν τελικά, «θα αναλάβει Πρόεδρος της Ασπίδας ο Μιχάλης Χατζηκλεάρχου ή όχι, διότι ο ίδιος το διαψεύδει…». Υπενθυμίζεται ότι ο Πασλάκης υπέβαλε στις αρχές του μήνα την παραίτησή του από την προεδρία αλλά όχι και από τα κοινά της Ασπίδας και απάντησε στο ερώτημα που δέχθηκε στον αέρα της εκπομπής: «Εμάς εδώ στην Ασπίδα δεν μας ενδιαφέρουν ούτε τα οφίτσια, ούτε οι θέσεις… αλλά η προσφορά μας στην ομάδα. Κάντε υπομονή και περιμένετε λίγες μέρες. Θα ενημερωθείτε κι εσείς αλλά και όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται για την Ασπίδα Ξάνθης και τους ευχαριστώ πολύ…».

Αιχμηρό ήταν ωστόσο το σχόλιο του ξανθιώτη αθλητικογράφου Γιάννη Τσιλιγκιρίδη στο fb όταν πληροφορήθηκε τον «ντόρο» που δημιουργήθηκε, με αφορμή την εμπλοκή του ονόματός του και την διάψευση Χατζηκλεάρχου στην πληροφορία για εκ νέου εμπλοκή του στα διοικητικά της Ασπίδας! Ιδού και το σχόλιό του:

«Για το θέμα του παράγοντα Μιχάλη Χατζηκλεάρχου θα ασχοληθούμε αύριο με επιχειρήματα , για να δούμε πως έχει η υπόθεση που προκάλεσε την οργή του. Με ποιους συναντήθηκε, με ποιους ποδοσφαιριστές είχε επαφές και ζήτησε να παραμείνουν στην Ασπίδα Ξάνθης. Θα τα ακούσετε στην δική μας εκπομπή, όπου δεν ζήτησε να βγει να μιλήσει, απλά μίλησε σε άλλο εκδότη για το θέμα της ανάληψης του στην προεδρία της Ασπίδας Ξάνθης, Θα μάθουν όλοι οι φίλαθλοι την όλη αλήθεια, και θα δούμε ποιος θα δικαιωθεί στο τέλος!».