Απο την Γαλλία στην Πολωνία ο πρώην ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Νίκολα Μιγιάλοβιτς

 

Στο πολωνικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σέρβος πρώην άσος των Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Φοίνικα Σύρου Νίκολα Μιγιάλοβιτς, που την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε με τα “χρώματα” της γαλλικής, Σαμόν.

Ο 29χρονος ακραίος, που την περσινή σεζόν αναδείχθηκε 5ος κορυφαίος παίκτης του γαλλικού πρωταθλήματος, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Γκντάνσκ για ένα χρόνο.

Ωστόσο ο διεθνής άσος της Σερβίας, φάνηκε ανυπόμονος στις πρώτες του επίσημες δηλώσεις να τεθεί μαζί με τους νέους συμπαίκτες του υπό τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού, Αντρέα Αναστάζι. Είμαι πολύ ευτυχής που θα παίξω στην Πολωνία, στο Γκντανσκ. Ήταν ο στόχος μου – η Τρέφλ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στη χώρα και είναι τιμή να εκπροσωπήσεις τα χρώματα της. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να βρεθώ στο Γκντανσκ, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα τόσο για την πόλη, όσο και τους κατοίκους της, οπότε είμαι χαρούμενος. Προφανώς δε βλέπω την ώρα να συνεργαστώ με τον προπονητή, Αναστάζι, που είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και δεν κρύβω το γεγονός ότι ήταν ένας πολύ σημαντικός λόγος για την υπογραφή μου με Τρεφλ” επεσήμανε ο Νικολά Μιγιαϊλοβιτς, ο οποίος ανανέωσε το ραντεβού του στο μεγαλύτερο λιμάνι της Πολωνίας, μετά τις διεθνείς υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σερβίας.