Regions’ Cup: Οι 20 παίκτες από Ξάνθη και Εύβοια που ζουν το deja vu του προπέρσινου τελικού

 

Ξάνθη και Εύβοια κοντράρονται την Κυριακή (17:00, LIVE ThrakiSportS) στον τελικό του φετινού Regions’ Cup, σε ένα deja vu του προπέρσινου τελικού του θεσμού, όμως ποιοι παίκτες είναι αυτοί που ήταν παρόντες και πριν δύο χρόνια και τώρα;

Από πλευράς Ξάνθης, ο κόουτς των επιτυχιών Απόστολος Κουτρουλός έχει και φέτος στην αποστολή του, αρκετούς παίκτες που ήταν μέλη της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο προ διετίας. Συγκεκριμένα στην τότε ομάδα ήταν πορτιέρο όπως και φέτος ο Γιάννης Ρούφος, ενώ επίσης μέλη της ήταν οι Χακή Τζαμπάζ, Αλέξανδρος Σαρηγιαννίδης, Αλέξης Μπουνταγκίδης, Κωνσταντίνος Τουργαίδης, Λάζαρος Μαυρόπουλος, Αληογλού Γγκιουνγκιόρ, Χάρης Κατσής, Χαράλαμπος Κυριαζίδης, Στέλιος Τουργαίδης, Γιάννης Καραγκιόζης, Πέτρος Σαρηγιαννίδης, Πάρης Κοτόπουλος.

Από την άλλη στην φετινή ομάδα της ΕΠΣ Ευβοίας υπάρχουν αρκετού «νέοι» παίκτες σε σχέση με πρόπερσι. Συγκεκριμένα, από τους 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή της για τον αυριανό τελικό, μονάχα οι επτά ήταν μέλη και της προπέρσινης ομάδας. Ο λόγος για τους Λεωνίδα Πιλάτη, Αντρέα Μήτρου, Ανδρέα Κούρτη, Παναγιώτη Καραντάκη, Γιώργο Κότσαρη, Κωνσταντίνο Καραμπά και Μάριο Καραχάλιο.