LIVE από τα γήπεδα της Ροδόπης: Τα πλέι οφ και πλέι άουτ της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης

 

Παρακολουθήστε μέσα από το ThrakiSportS και τα γήπεδα της Ροδόπης την εξέλιξη σε όλους τους αγώνες των πλέι οφ και πλέι άουτ της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Καλησπέρα σας! Από αυτή την ανάρτηση και για το επόμενο τετράωρο περίπου, θα μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ και πλέι άουτ της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, όπου με αυτήν ξεκινά ο β’ γύρος.

Ώρα 15:57 Θυμίζουμε αναλυτικά το πρόγραμμα :

Για τα πλει οφ ανοδου:

Γήπεδο Σαπών: Ελπίδα Σαπών-ΠΑΟΚ Κοσμίου

Γήπεδο Κάλχα: Δόξα Γρατινής-Δόξα Σώστη

Γήπεδο Αγίων Θεοδώρων: Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Για τα πλει οφ παραμονής:

Γήπεδο Πολυάνθου: Κομψάτος Πολυάνθου-Ορφέας Ξυλαγανής

Γήπεδο Κοσμίου: ΑΟ Μεσσούνης-Αναγέννηση Παγουρίων

Γήπεδο ΕΠΣ Θράκης: ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Ορφέας Στρύμης

Ώρα 16:01 Σε αυτήν την αγωνιστική έχουμε σπουδαία παιχνίδια τόσο στην κορυφή όπου γινεται μάχη ανάμεσα σε 4 ομάδες για τον τίτλο, ενώ και στην ουρά έχουμε πολλά σπουδαία παιχνίδια που θα κρίνουν ποια ομαδα θα αποχαιρετήσει την Α΄Κατηγορία. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΠΛΕΪ ΟΦ ΚΑΙ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ώρα 16:05 Να δούμε σιγά σιγά και τους χορηγούς της σημερινής μετάδοσης.

Ώρα 16:09  Πρώτος χορηγός της μεταδοσης  τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 16:14 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:18  Μάχη έχουμε και στους σκορερς 5 στροφές πριν το τέλος αν και ο Αμετ Ερκαν έχει αποκτησει προβαδισμα 3 τερματων από τον Δημήτρη Μπόζη. ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ώρα 16:22 Στην Β’ Κατηγορία που γίνεται την Κυριακή μετα και την τέταρτη αποχώρηση ομάδας, αυτής του Μύστακα έχουμε μόλις 4 αδιαφορα βαθμολογικά παιχνίδια. Η πρωταθλητρια Βιστωνίδα Κοπτερού δοκιμάζεται στο Φανάρι, ενώ ο δευτερος Πανθρακικος που μαθηματικά εξασφαλισε και την άνοδο  έχει δύσκολη έξοδο στον Μίσχο. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΑΟ Φαναρίου – Βιστωνίδα Κοπτερού

Ηρακλής Σαπών – Ένωση Ασωμάτων

Αετός Μίσχου – Πανθρακικός

Φιλία Κομοτηνής – ΑΕ Κομοτηνής

Πόντος Κομοτηνής – Δόξα Υφαντών 3-0 α.α.

Ελπίδες Κομοτηνής – Ατσάλι Αρχοντικών 0-3 α.α.

Μύστακας – ΠΑΕ Ποντίων (ματαιώθηκε)

Ρεπό: Αγιοχώρι

Ώρα 16:28 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:33 Τέλος,  χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι και οι Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας. Ελάτε να απολαύσετε την ομορφιά της άγριας φύσης, του αρχαιολογικού χώρου και την απέραντη θέα στο Θρακικό Πέλαγος, σε μια κατασκήνωση όπου οι αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες έχουν μεγάλη ποικιλία, ώστε να καλύπτουν τα ενδιαφέροντα όλων των παιδιών. Η κατασκήνωση είναι συμβεβλημένη με όλα τα ασσφαλιστικά ταμεία και ΟΑΕΔ. Μπορείτε να αναζητείστε περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2531 028777 και 6932 416612, στην ιστοσελίδα των Πέτρινων Κατασκηνώσεων Μαρώνειας με ένα κλικ ΕΔΩ, ενώ πάντα ένας τρόπος επικοινωνίας είναι και μέσω facebook με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:37 Στο ντερμπι της αγωνιστικής στις Σαπες αναμεσα στην Ελπίδα και το Κόσμιο διαιτητής ορίστηκε ο Δρακίδης, στο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου ο Χαρίτσης και στον Κάλχα στο Γρατινή-Σωστης ο Παπαγεωργίου. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ώρα 16:40 Θυμίζουμε ξανα το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Για τα πλει οφ ανοδου

Ελπίδα Σαπών-ΠΑΟΚ Κοσμίου

Δόξα Γρατινής-Δόξα Σώστη

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Ωρα 16:42  Για τα πλει οφ παραμονής

Κομψάτος Πολυάνθου-Ορφέας Ξυλαγανής

ΑΟ Μεσσούνης-Αναγέννηση Παγουρίων

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Ορφέας Στρύμης

Ώρα 16:44 Ας δούμε σιγά σιγά τα πρώτα στοιχεία από τα γήπεδα, πάμε στις Σάπες.

Ώρα 16:46 Για την Ελπίδα Σαπών ξεκινούν οι: Ποιμενίδης, Γκέκας, Μπαμπούρης, Ρούφος, Καραθανάσης Α., Καρετονούτο, Νεαζή, Κασιώτης, Πάλι, Αμέτ Ερκάν, Λιάρος.

Ώρα 16:47 Ενώ για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου ξεκινούν οι: Δεληγιάννης, Βοριατζίδης, Τριάντος, Αγγέλης, Ζάγκουλος, Λεβεντέλης, Νάνος, Αραμπατζής, Ρούμπιες, Χατζητολούσης, Ξενάκης.

Ώρα 16:49 Πάμε να δούμε τις συνθέσεις από το γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων.

Ώρα 16:50 Για τον Σπάρτακο ξεκινούν οι: Παπαδογιωργάκης, Τσαγκαλίδης, Χαρταλάμης, Χασάν, Αραμπάς, Παρασκευόπουλος, Θωμάς, Κουβεριανός, Βασιλακάκης, Γρίβας, Δερμιτζάκης.

Ώρα 16:52 Από την άλλη για τον Μ. Αλέξανδρο Ιάσμου ξεκινούν οι: Παπουτσίδης, Αμοιρόπουλος, Βιόπουλος, Χουσεΐν Σ., Λιβαδιώτης, Δεμερτζίδης, Χουσεΐν Χ., Κλης, Παπαρούνας, Αντωνιάδης, Ρομπέρ.

Ώρα 17:04 Ξεκίνησαν τα παιχνίδια!

Ώρα 17:16 Γκολ στο γήπεδο του Κάλχα! Η Δόξα Γρατινής προηγείται με 1-0 της Δόξα Σώστης και είναι η πρώτη ομάδα που ανοίγει το σκορ σήμερα! Δόξα Γρατινής – Δόξα Σώστη 1-0!

Ώρα 17:23 Γκολ και στις Σάπες για το Κόσμιο! Η ΠΑΟΚ Κοσμίου προηγείται στο σκορ με γκολ του Ξενάκη! Ελπίδα Σαπών – ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-1!

Ώρα 17:27 Γκολ για την Δόξα Σώστη! Ισοφαρίζει ο Χανιάδης για τους φιλοξενούμενους. Δόξα Γρατινής – Δόξα Σώστη 1-1!

Ώρα 17:28 Γκολ στο Ρ/Σ της ΕΠΣ Θράκης! Ορφέας Στρύμης προηγείται προηγείται με γκολ του Μαυρόπουλου. ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Ορφέας Στρύμης 0-1!

Ώρα 17:29 Γκολ στο γήπεδο του Κοσμίου! Η Ξυλαγανή προηγείται με γκολ του Σαμιώτη, ενώ ο ρέφερι ζήτησε τάιμ άουτ λόγω ζέστης. Κομψάτος Πολυάνθου – Ορφέας Ξυλαγανής 0-1!

Ώρα 17:31 Γκολ στους Άγιους Θεόδωρους! Ο Ίασμος προηγείται με ένα γκολ βολίδα του Κλη που κατέληξε στο δεξί γάμα! Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου 0-1!

Ώρα 17:35 Με 30 λεπτά πλέον να έχουν ολοκληρωθεί στα παιχνίδια, πάμε να δούμε τα σκορ:

Για τα πλέι οφ ανόδου:

Ελπίδα Σαπών-ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-1

Δόξα Γρατινής-Δόξα Σώστη 1-1

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-1

Για τα πλει οφ παραμονής

Κομψάτος Πολυάνθου-Ορφέας Ξυλαγανής 0-1

ΑΟ Μεσσούνης-Αναγέννηση Παγουρίων 0-1

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Ορφέας Στρύμης 0-1

Ώρα 17:37 Κόκκινη κάρτα στο γήπεδο του Κάλχα για την Δόξα Σώστη που θα συνεχίσει με δέκα παίκτες!

‘Ωρα 17:41 Γκολ στο Κόσμιο για την Αναγέννηση! Ο Τοτωνίδης δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. ΑΟ Μεσσούνης – Αναγέννηση Παγουρίων 0-2!

Ώρα 17:41 Γκολ στο γήπεδο του Πολύανθου! Ο Ορφέας Ξυλαγανής παίρνει αέρα δύο γκολ, χάρη στο τέρμα του Σαμιώτη! Κομψάτος Πολυάνθου – Ορφέας Ξυλαγανής 0-2!

‘Ωρα 17:44 Γκολ στο Κόσμιο για την Αναγέννηση! Ο Τοτωνίδης σκοράρει εκ νέου και δίνει προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του, τελειώνοντας ουσιαστικά το θέμα της νίκης. ΑΟ Μεσσούνης – Αναγέννηση Παγουρίων 0-3!

Ώρα 17:45 Γκολ στις Σάπες! Η ομάδα της Ελπίδας ισοφαρίζει λίγο πριν την ανάπαυλα με το γκολ του Λιάρου. Ελπίδα Σαπών – ΠΑΟΚ Κοσμίου 1-2!

Ώρα 17:46 Γκολ στο Πολύανθου! Μειώνει ο γηπεδούχος Κομψάτος με το γκολ του Στυλιανίδη! Κομψάτος Πολυάνθου – Ορφέας Ξυλαγανής 1-2!

Ώρα 17:48 Το πρώτο μέρος έχει ολοκληρωθεί σε όλα τα ματς και μετράμε αντίστροφα για την επανέναρξη των αγώνων. Πολύ καλή η συγκομιδή των γκολ έως τώρα, αφού έχουν επιτευχθεί 12 αυτή τη στιγμή.

Ώρα 17:49 Πάμε να δούμε τα σκορ του ημιχρόνου:

Για τα πλέι οφ ανόδου:

Ελπίδα Σαπών-ΠΑΟΚ Κοσμίου 1-1

Δόξα Γρατινής-Δόξα Σώστη 1-1

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-1

Για τα πλει οφ παραμονής

Κομψάτος Πολυάνθου-Ορφέας Ξυλαγανής 1-2

ΑΟ Μεσσούνης-Αναγέννηση Παγουρίων 0-3

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Ορφέας Στρύμης 0-1

Ώρα 17:51  Πρώτος χορηγός της μεταδοσης  τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 17:53 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:55 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 17:57 Τέλος,  χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι και οι Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας. Ελάτε να απολαύσετε την ομορφιά της άγριας φύσης, του αρχαιολογικού χώρου και την απέραντη θέα στο Θρακικό Πέλαγος, σε μια κατασκήνωση όπου οι αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες έχουν μεγάλη ποικιλία, ώστε να καλύπτουν τα ενδιαφέροντα όλων των παιδιών. Η κατασκήνωση είναι συμβεβλημένη με όλα τα ασσφαλιστικά ταμεία και ΟΑΕΔ. Μπορείτε να αναζητείστε περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2531 028777 και 6932 416612, στην ιστοσελίδα των Πέτρινων Κατασκηνώσεων Μαρώνειας με ένα κλικ ΕΔΩ, ενώ πάντα ένας τρόπος επικοινωνίας είναι και μέσω facebook με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 18:01 Για να δούμε και πως θα ήταν η βαθμολογία των πλέι οφ και πλέι άουτ, αν τα παιχνίδια έληγαν με το σκορ του ημιχρόνου:

Στα πλέι οφ:

Ελπίδα Σαπών 28, ΠΑΟΚ Κοσμίου 28, Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 28, Δόξα Γρατινής 23, Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 20, Δόξα Σώστη 17

Στα πλέι άουτ:

Ορφέας Ξυλαγανής 24, Αναγέννηση Παγουρίων 18, Ορφέας Στρύμης 15, Κομψάτος Πολυάνθου 12, ΑΟ Μεσούνης 9, ΠΑΟΚ Κομοτηνής 8

Ώρα 18:05 Το δεύτερο μέρος έχει ξεκινήσει σε όλα τα παιχνίδια!

Ώρα 18:14 Γκολ στους Άγιους Θεόδωρους! Ο Ρομπέρ έκανε μια σέντρα, με αποδέκτη τον Αντωνιάδη που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδα του. Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-2!

Ώρα 18:20 Και τρίτο γκολ για τον Ίασμο! Αντωνιάδης και Αμοιρόπουλος συνδυάστηκαν ωραία, με τελικό αποδέκτη τον Ρομπέρ ο οποίος με πλασέ νίκησε τον αντίπαλο κίπερ. Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-3!

Ώρα 18:25 Βρισκόμαστε περίπου στο 65ο λεπτό στα παιχνίδια, οπότε ας δούμε συνοπτικά τα σκορ των αναμετρήσεων ως τώρα.

Για τα πλέι οφ ανόδου:

Ελπίδα Σαπών-ΠΑΟΚ Κοσμίου 1-1

Δόξα Γρατινής-Δόξα Σώστη 1-1

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-3

Για τα πλει οφ παραμονής

Κομψάτος Πολυάνθου-Ορφέας Ξυλαγανής 1-2

ΑΟ Μεσσούνης-Αναγέννηση Παγουρίων 0-3

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Ορφέας Στρύμης 0-1

Ώρα 18:27 Γκολ στο Κόσμιο! Ο Κεφής κάνει τέσσερα τα τέρματα της ομάδας των Παγουρίων. ΑΟ Μεσσούνης – Αναγέννηση Παγουρίων 0-4!

Ώρα 18:29 Δύο γκολ  έχουμε στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης! Ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 με τον Πυλαρινό στο 60′, με τη Στρύμη να έχει πάρει εκ νέου το προβάδισμα με τον Παππά. ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Ορφέας Στρύμης 1-2!

Ώρα 18:31 Χατ τρικ για τον Τοτωνίδη και γκολ για τα Παγούρια. Η ομάδα της Αναγέννησης δίνει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή της επί του ΑΟ Μεσσούνης. ΑΟ Μεσσούνης – Αναγέννηση Παγουρίων 0-5!

Ώρα 18:38 Κόκκινη κάρτα στο γήπεδο του Κάλχα, αυτή τη φορά για τη Δόξα Γρατινής με το αριθμητικό μειονέκτημα του Σώστη πλέον να αναιρείται.

Ώρα 18:39 Γκολ για την Δόξα Σώστη! Ο Γεωργακόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το οποίο προήλθε και η κόκκινη της Γρατινής, δίνει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Δόξα Γρατινής – Δόξα Σώστη 1-2!

Ώρα 18:41 Έκτο γκολ στο Κόσμιο! Η Αναγέννηση Παγουρίων προηγείται με έξι τέρματα διαφορά, χάρη στο γκολ του Κωσταντή. ΑΟ Μεσσούνης – Αναγέννηση Παγουρίων 0-6!

Ώρα 18:43 Δεύτερη κόκκινη μετά από διαμαρτυρίες μετά το γκολ της Δόξα Σώστη, για τη Γρατινή που θα τελειώσει το ματς με 9 παίκτες!

Ώρα 18:45 Γκολ για τον Ορφέα Στρύμης! Ο Τροκάνας οκτώ λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Κομψάτος Πολυάνθου-Ορφέας Ξυλαγανής 1-3

Ώρα 18:48 Βρισκόμαστε περίπου στο 85ο λεπτό στα παιχνίδια, οπότε ας δούμε συνοπτικά τα σκορ των αναμετρήσεων ως τώρα.

Για τα πλέι οφ ανόδου:

Ελπίδα Σαπών-ΠΑΟΚ Κοσμίου 1-1

Δόξα Γρατινής-Δόξα Σώστη 1-2

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-3

Για τα πλει οφ παραμονής

Κομψάτος Πολυάνθου-Ορφέας Ξυλαγανής 1-3

ΑΟ Μεσσούνης-Αναγέννηση Παγουρίων 0-6

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Ορφέας Στρύμης 1-2

Ώρα 18:49 Τρίτο γκολ για τον Σώστη στο γήπεδο του Κάλχα! Ο Καλατζής κάνει τρία τα τέρματα της ομάδας του και στην ουσία κλειδώνει το διπλό. Δόξα Γρατινής – Δόξα Σώστη 1-3!

Ώρα 18:50 Και τέταρτο γκολ για τον Σώστη! Σκόρερ αυτή τη φορά ο Βουλγαρίδης για τους φιλοξενούμενους! Δόξα Γρατινής – Δόξα Σώστη 1-4!

Ώρα 18:51 Γκολ και τέλος του αγώνα στο Κόσμιο! Ο ΑΟ Μεσσούνης πετυχαίνει το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις του αγώνα με σκόρερ του Πεχλιβανόπουλο. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΟ Μεσσούνης – Αναγέννηση Παγουρίων 1-6!

Ώρα 18:57 Γκολ για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου στις Σάπες! Ο Λεβεντέλης κυριολεκτικά στο… παρά ένα σκοράρει ενδεχομένως το χρυσό γκολ της νίκης! Ελπίδα Σαπών – ΠΑΟΚ Κοσμίου 1-2!

Ώρα 18:59 Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως στο 86′ ο Αμέτ Ερκάν αστόχησε από την άσπρη βούλα και έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του!

Ώρα 19:03 Έχουν ολοκληρωθεί όλα τα παιχνίδια και πλέον μπορούμε να δούμε τα τελικά σκορ και τη βαθμολογία:

Για τα πλέι οφ ανόδου:

Ελπίδα Σαπών-ΠΑΟΚ Κοσμίου 1-2

Δόξα Γρατινής-Δόξα Σώστη 1-4

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-3

Για τα πλει οφ παραμονής

Κομψάτος Πολυάνθου-Ορφέας Ξυλαγανής 2-3

ΑΟ Μεσσούνης-Αναγέννηση Παγουρίων 1-6

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Ορφέας Στρύμης 2-2

Ωρα 19:59  Κάπου εδώ κλείνουμε την μετάδοση και ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας. Συνοπτικά τα αποτελέσματα και κυρίως η νέα βαθμολογία σε πλέι οφ και πλέι άουτ στην πρεμιέρα του β’ γυρου στο θέμα που ήδη έχει ανέβει στο ThrakiSportS με ένα κλικ ΕΔΩ.