Σοκαριστικός τραυματισμός του πρωην πορτιέρο της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου Κρεσέντσιο Αρβανίτη! Aνακοινώσεις απο ΚΑΕ Άρης και Καραϊσκάκη

 

Η Κ19 του Άρη του Πασχάλη Μελισσα «κλείδωσε» την παρουσία της στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Νέων με τη νίκη της 3-2 σε βάρος του Καραϊσκάκη Άρτας, ωστόσο, το ματς σημαδεύτηκε από τον σοκαριστικό τραυματισμό του τερματοφύλακα Κρεσέντσιο Αρβανίτη που το καλοκάιρι ξεκίνησε προετοιμασία με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, αλλά τελικά επέστρεψε στους Θεσσαλονικείς.

Συγκεκριμένα, ο γιος του πρωην προέδρου του Άρη, Λευτέρη Αρβανίτη που δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στην Κομοτηνή με έπιπλα Κουζίνας, σε διεκδίκηση της μπάλας, ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων χτύπησε με την τάπα στο πρόσωπο τον γκολκίπερ του Άρη, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να υποστεί ολική ρήξη κάτω γνάθου.

Ο 18χρονος Κρεσέντσιο (ιταλικό όνομα λόγω της μητέρας) πανύψηλος πορτιέρο (γεννημένος 1/4/98) στο παρελθόν αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Ηρακλή αλλά και της Καλλονής.

Aνακοινώσεις εξέδωσαν οι ΚΑΕ Αρης και ο Καραισκάκης.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: “Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εύχεται περαστικά στον γιο του πρώην προέδρου της ομάδας, Λευτέρη Αρβανίτη, Κρεσέντσιο, ο οποίος τραυματίστηκε (υπέστη ολική ρήξη κάτω γνάθου) στη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας Κ-19 του ΑΡΗ με τον Καραϊσκάκη. Ευχόμαστε στον νεαρό ποδοσφαιριστή ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ομάδα της Άρτας, μάλιστα, ευχήθηκε περαστικά στον Αρβανίτη: «Η οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας στέλνει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση στον τερματοφύλακα της ΠΑΕ Άρης, Κρεσέντσιο Αρβανίτη, ο οποίος τραυματίστηκε στον σημερινό αγώνα μεταξύ των ομάδων Νέων. Ευχόμαστε στον νεαρό ποδοσφαιριστή γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους».