Super League: Ευστόχησε με εκπληκτική εκτέλεση στο πρώτο πέναλτι του ΠΑΟΚ ο αρχηγός Νάσης Στοΐνοβιτς αλλά δεν ήταν αρκετό για την κούπα (+photos +video)

 

Δεν κατάφερε να σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή ο αρχηγός της ομαδας  παίδων του ΠΑΟΚ Νάσης Στοίνοβιτς αφού Παναθηναϊκός επικρατησε στην διαδικασία των πεναλτι με 5-4 στον τελικό που έγινε στην Λαμία.

Ο 15χρονος διεθνής με τους νεους της Σερβίας πρωην μεσοεπιθετικός του Πανθρακικού αν και ευστόχησε μετα απο εκπληκτική εκτελεση στο γαμα του Παναθηναικου στο πρωτο πέναλτι της ομάδας του ειδε στο δεκατο πέναλτι στον συμπαικτη του Στεφανο Ρουτση να αστοχεί και να χαρίζει τον πρωτο τιτλο στο τριφυλλι για τα Κ15 της Super league. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα βρεθούν αντιμέτωποι για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-20 με τους «ασπρόμαυρους» να βρίσκονται στο +3, αλλά τους «πράσινους» να έχουν το πάνω χέρι στην ισοβαθμία.

Στα 80 λεπτά της κανονικής διάρκειας οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, παρά το γεγονός ότι η καθεμία είχε από ένα ημίχρονο για να σκοράρει (ο «Δικέφαλος του Βορρά κυριάρχησε στο πρώτο, ενώ στην επανάληψη οι «πράσινοι» έχασαν πολλές ευκαιρίες).