Δυναμική επανεμφάνιση του Χασάν Κούλα! Παραμένει στο ψυγείο στην Ελλάδα, ορίστηκε σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEFA!!!

 

Κοντεύει να ξεχάσει πώς είναι να σηκώνει σημαιάκι σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ο Ξανθιώτης Χασάν Κούλα, που από τις αρχές της χρονιάς και το λάθος σε βάρος του Ατρομήτου στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, δεν έχει οριστεί για οποιαδήποτε εγχώρια διοργάνωση (πλην των τοπικών αγώνων της ΕΠΣ Ξάνθης).

Παρόλο ωστόσο που φαίνεται ότι βρίσκεται σε καθεστώς ιδιότυπης τιμωρίας στην Ελλάδα ή αν θέλετε παραμένει στο… ψυγείο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να γίνεται αντιληπτό ότι δεν βρίσκεται στις προτιμήσεις των ιθυνόντων της ελληνικής ΚΕΔ, στην Ευρώπη φαίνεται ότι εξακολουθεί να απολαμβάνει  την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που ηγούνται της ευρωπαϊκής διαιτησίας.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης, ο  Χασάν Κούλα ορίστηκε ως βοηθός διαιτητή στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων που διοργανώνει η ΟΥΕΦΑ, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν στην Αγγλία από τις 4 ως τις 20 Μαΐου. Μάλιστα, δεδομένης της απουσίας της Εθνικής Ομάδας, ουσιαστικά ο Χασάν Κούλα θα σηκώσει το βάρος συνολικά της εκπροσώπησης του ελληνικού ποδοσφαίρου στη διοργάνωση.

Επίσης, όπως γνωστοποίησε την Τετάρτη (11/4) η ΕΠΟ, η Χρύσα Κουρομπύλια που ξεκίνησε την διαιτητική της καριέρα από την ΕΠΣ Θράκης θα είναι βοηθός σε ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι-Λυών, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 22 Απριλίου. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γερμανίδας Βιβιάνα Στάινχαους.