Με Χαριτωνίδη και Κουτσονίκα ο Μακεδονικός “έριξε” πιθανότατα στο τοπικό τον άλλοτε πρωταθλητή Άρη του Σκαρλατίδη

 

Δυστυχώς οι φανέλες δεν παίζουν βόλευ και έτσι μετά τον ΑΟ Ορεστιάδας άλλη μια ομάδα υποβιβάστηκε στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ο λόγος για τον Άρη του Ορεστιάδίτη Νίκου Σκαρλατίδη και του φοιτητή στην Θράκη Αλέξανδρου Γραμμενούδη που ηττήθηκε με 3-0 στην Σταυρούπολη από width=  τον Μακεδονικό των Ηλία Χαριτωνίδη και Γιώργου Κουτσονίκα, ανηψιου και γιου αντιστοιχα των πρωην πρωταθλητών και πρώτης ομάδας που έσπασε το κατεστημένο Ολυμπιακού και Παναθηναικου πριν από 21 χρόνια. Έτσι οι “κιτρινόμαυροι” θα πρέπει να περιμένουν να δει εάν πέσει η Νίκη Αιγινίου ή ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Τότε  ο Άρης θα παίζει τη νέα σεζόν στην Β Εθνική ενώ θα μείνει στην κατηγορία εάν πέσει ο Παναθηναϊκός.

Στα του αγώνα ο Άρης χωρίς τον βασικό διαγώνιο του Δημήτρη Τσαλικιαν που αναχώρησε για τις … πασχαλινές διακοπές του στο Άργος και με τον πασαδόρο Σκαρλατίδη να γίνεται διαγώνιος όπως και τον Γραμμενούδη που είχε αποχωρήσει λόγω σπουδών, δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι στα δυο πρώτα σετ και ηττήθηκε εύκολα με 18-25 και 13-25. Στο τρίτο σετ έγινε μάχη με τον Άρη να είναι μπροστα 21-20 αλλά στο τέλος έχασε το σετ στις λεπτομέρειες με 25-22. Ετσι με 3-0 σετ περιμένει να δει αν θα πέσει ο Παναθηναϊκός για να μείνει και αυτός στην κατηγορία…