Στον Δημήτρη Κούκλατζη αφιερώθηκε η νίκη – τίτλος για την ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού

 

Η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 τον Παναθηναϊκό και δεν χάνει ούτε με αυτοκτονία το φετινό πρωτάθλημα. Την τεράστια αυτή νίκη σύσσωμη η ομάδα της Ένωσης την αφιέρωσε σε έναν Εβρίτη που δοκιμάζεται όσο κανείς αυτήν την περίοδο.

Στον Δημήτρη Κούκλατζη. Τον Ορεστιαδίτη στρατιωτικό που συμπλήρωσε σήμερα ένα μήνα στις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης. Όπως από την πρώτη στιγμή αποκάλυψε το ThrakiSportS, ο Κούκλατζής είναι φανατικός οπαδός της ΑΕΚ.

Συχνά πυκνά κατέβαινε από την πιο ακριτική γωνιά της Ελλάδας για να παρακολουθήσει αγώνες τις αγαπημένης του ομάδας. Αυτή η ομάδα θα του προσφέρει μεγάλη χαρά μέσα στις φυλακές αυτές τις μέρες, όταν μπορέσει να μάθει από τους γονείς του την επικράτηση της ΑΕΚ.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Όπως έχει πληροφορηθεί το ThrakiSportS, η πρώτη ιστοσελίδα που ανέδειξε τη σχέση του Κούκλατζη με τον αθλητισμό, όλοι οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΚ του ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό δώρο, που ελπίζουν να προλάβει να το λάβει από την οικογένειά του πριν το Πάσχα.

Θα υπογράψουν μια συλλεκτική φανέλα από αυτές που θα περάσουν στην ιστορία καθώς θα είναι αυτές με τις οποίες θα στεφθεί πρωταθλήτρια η Ένωση έπειτα από τόσα πολλά χρόνια…