Μήνυμα για την άμεση απελευθέρωση Κούκλατζη και Μητρετώδη έστειλε ο Ζαγοράκης και οι φίλοι του στο φιλικό με τον Ορέστη στην Ορεστιάδα

 

Μια όμορφη γιορτή του ποδοσφαίρου έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής στην Ορεστιάδα καθώς ένας φιλανθρωπικός αγώνας που διοργάνωσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ορέστη έφερε στην πόλη της Ορεστιάδας την Ομάδα Φίλων του πρώην αρχηγού της Εθνικής Ομάδας και νυν ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη.

Η εκδήλωση ,που αγκάλιασαν οι κάτοικοι της Ορεστιάδας, είχε σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των ειδικών σχολείων της περιοχής και το συμβολικό εισιτήριο των 2 ευρώ συγκέντρωσε φίλους και όχι μόνο του ποδοσφαίρου. Ωστόσο ο αγώνα έγινε αφορμή για να διατυπωθεί με τον πιο επίσημο τρόπο για ακόμα μια φορά το αίτημα για την απελευθέρωση των δυο Ελλήνων αξιωματικών Δημητρη Κούκλατζη και Άγγελου Μητρετώδη, οι οποίο συμπλήρωσαν ένα μήνα κρατούμενοι στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ζαγοράκης, που επαναλαμβάνουμε ότι έχει και την ιδιότητα του ευρωβουλευτή, φόρεσε το μπλουζάκι που φοράει ο Ορέστης σε όλα τα παιχνίδια του τον τελευταία ένα μήνα, ενώ σήκωσε και το πανό που ζητά την άμεση αποφυλάκιση των δύο παλικαριών. Στις δηλώσεις του τόνισε ότι«υπάρχουν αρμόδιοι να ασχοληθούν, δεν χρειάζεται να μπλέξουν πάρα πολλοί γιατί μπορεί να κάνει κακό, ψυχραιμία και κουράγιο στα παιδιά και τους γονείς τους».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του radioevros.gr, η ομάδα του Θοδωρή Ζαγοράκη έδειξε την υψηλή κατάρτιση που έχει με τη “στρογγυλή θεά” και παρουσίασε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με πολλά γκολ και θέαμα παρόλο που η σύνθεση της αποτελούνταν από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι λείπουν πολλά χρόνια από την ενεργό δράση. Στον αντίποδα η ομάδα του Ορέστη με μία πιο χαλαρή παρουσία αν και δέχτηκε πολλά γκολ χάρισε εντυπωσιακές αποκρούσεις από τους τερματοφύλακες της αλλά και κατάφερε να σκοράρει τέσσερις  φορές στην εστία του αδιαμφισβήτητα ανώτερου αντιπάλου της.

Ο αγωνιστικός χώρος γέμισε με τα χαμόγελα των παιδιών με ειδικές ανάγκες που ήρθαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα που διοργανώθηκε για αυτούς και όλοι στο τέλος βγήκαν φωτογραφίες και πήραν αυτόγραφα από ινδάλματά τους (μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ στην ιστοπσελίδα του radioevros).

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΜΓΣ ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Ραδιόγλου, Λυμπερίδης, Κυρπιτζής, Μίχος, Πατσίδης, Αλεξακούδης, Αθανασιάδης, Κοσπατζίδης, Μποζατζίδης, Κορετσίδης, Φυδανάκης, Γκεργκίδης, Θεοδωρίδης, Μαυρίδης, Αποστολακίδης, Μυλωνάς, Ντουμανάκης, Μάτσιος, Λαμπίδης, Τσίλιας,  Τζιορίδης, Χρηστούδης, Γκαϊδατζής, Κώστογλου, Μητούσης, Τζαλίδης

ΦΙΛΟΙ ΖΑΓΟΡΑΚΗ: Μαλιούφας, Δερμιτζάκης,  Καρατζιοβαλης, Κάκογλου, Κυριακίδης, Κωνσταντινίδης, Δημητριάδης, Αλεξανδρίδης, Αργυρίου, Ιορδανίδης, Θεοδωρίδης, Θωμαΐδης, Μπορμπόκης,  Τανταλίδης, Παπακώστας, Μήττας, Φουργκατσιώτης, Ηλιάδης, Ορφανίδης, Ορφανίδης, Καρύδης