Α2 Ανδρών: Με απευθείας τηλεοπτική κάλυψη τα μπαράζ ανόδου της ΑΕ Κομοτηνής και του Άθλου Ορεστιάδας

 

Απευθείας τηλεοπτική κάλυψη από την Δέλτα Τηλεόραση Θράκης θα έχουν τα μπαράζ ανόδου από την Α2 Ανδρών στην Volley League, τα οποία θα φιλοξενηθούν στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος της Αλεξανδρούπολης.

Στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου θα μεταδοθεί η αναμέτρηση ΑΕ Κομοτηνής – Νέστορας και δυο ώρες μετά το παιχνίδι του Άθλου Ορεστιάδας με την ΧΑΝΘ. Την Κυριακή θα διεξαχθεί στις 16:00 ο μικρός τελικός και στις 18:00 ο μεγάλος τελικός που θα αναδείξει και την ομάδα που θα ανέβει στα μεγάλα σαλόνια.

Οι αγώνες θα καλυφθούν φυσικά απευθείας πόντο – πόντο από το ThrakiSportS, ωστόσο θα υπάρχει και απευθείας τηλεοπτική κάλυψη από την Δέλτα Τηλεόραση, ο οποία εκπέμπει σε όλη την Θράκη αλλά μπορεί να την παρακολουθήσει κανείς και από την υπόλοιπη χώρα δορυφορικά μέσω της Cosmote TV.

Κλειδί για να πραγματοποιηθεί αυτή η έκπληξη με την τηλεοπτική μετάδοση είναι προφανώς ο Αντώνης Τελλόπουλος, που τυγχάνει διευθυντικό στέλεχος του θρακιώτικου τηλεοπτικού σταθμού αλλά είναι και εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ, που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης των μπαράζ.

Στην περιγραφή των αναμετρήσεων θα είναι ο Γιώργος Πανταζίδης, μακράν ο κορυφαίος δημοσιογράφος γνώστης του βόλεϊ στην περιοχή της Θράκης.