Πάρα την αποβολή του, ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος έκανε το repeat και ξανασήκωσε κούπα στα Τρίκαλα ως παίκτης-προπονητής

 

Ο πρώην στόπερ και παλιός αρχηγός του Πανθρακικού Αχιλλέας Σαρακατσάνος αναδείχτηκε με την ομάδα του Διγενή Νεοχωρίου για δεύτερη φορά σερί Κυπελλούχος ΕΠΣ Τρικάλων!

Παρότι ο παίχτης – προπονητής του Διγενή, Αχιλλέας Σαρακατσάνος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 101′ αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για την ομάδα για να πετύχει το γκολ που της χάρισε τον τίτλο. Το παιχνίδι ήταν μέτριο σε ποιότητα για τελικό έχοντας τις περισσότερες φάσεις στο α’ ημίχρονο και γκολ στην παράταση, όπου ο Διγενής Νεοχωρίου κέρδισε 1-0 τον Βράχο Καστρακίου και αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν Κυπελλούχος του ερασιτεχνικού Τρικάλων.

Ο τελικός έγινε στο στάδιο Τρικάλων, υπό ασθενή βροχόπτωση και με μικρή παρουσία φιλάθλων (δεν ξεπέρασαν τους 300), δεν είχε σκορ στην κανονική διάρκεια και κρίθηκε στην παράταση. Το γκολ του Τσαλάκου στο 111′ ήταν αυτό που έδωσε την νίκη στην ομάδα της Οιχαλίας ενώ το Καστράκι περιορίστηκε και πάλι στο ρόλο του φιναλίστ , αφού έμεινε για τρίτη φορά χωρίς κύπελλο.

Ο Διγενής θα κληρωθεί αντίπαλος με μια κυπελλούχο από τις ΕΠΣ: Ευρυτανίας (Βελούχι Καρπενησίου), Θεσσαλίας/Μαγνησία (Νίκη Βόλου), Καρδίτσας (Α.Ο. Σελλάνων), Φθιώτιδας (Α.Ο. Καλαποδίου) και Λάρισας (Παίζουν την Τρίτη 27/3 Αχιλλέας Φαρσάλων – Οικονόμος Τσαριτσάνης), Φωκίδας (Αστέρας Ιτέας).

 width=