Α2 Ανδρών: Οριστικά στην Αλεξανδρούπολη τα μπαράζ ανόδου της ΑΕ Κομοτηνής και του Άθλου Ορεστιάδας

 

Πήρε λίγο χρόνο παραπάνω στην ΕΟΠΕ  για να ανακοινώσει και επίσημα την διεξαγωγή των μπαράζ ανόδου της ΑΕ Κομοτηνής και του Άθλου Ορεστιάδας στην Αλεξανδρούπολη, με αντιπάλους δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Οι αντιδράσεις των τελευταίων φαίνεται ότι κάμφθηκαν και έτσι η ΕΟΠΕ αργά το απόγευμα της Δευτέρας ανακοίνωση το “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” ως έδρα των μπαράζ ανόδου με τα ματς να διεξάγονται Σάββατο οι ημιτελικοί και Κυριακή ο τελικός, ενώ θα υπάρχει και μικρός τελικός.

Ως γνωστόν η νικήτρια ομάδα του τουρνουά ανεβαίνει στη Volley League. Χρονικά θα προηγηθεί το Σάββατο το παιχνίδι της ΑΕ Κομοτηνής με τον Νέστωρα και θα ακολουθήσει αυτό του Άθλου Ορεστιάδας με την ΧΑΝΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ που κάνει λόγο και για τα μπαράζ του νότου αναφέρει τα εξής:

«Στο κλειστό του Απόλλωνα στη Ριζούπολη θα πραγματοποιηθούν τα μπαράζ ανόδου του Α’ ομίλου της Α2 Ανδρών μεταξύ του Απόλλωνα Αθηνών, της Ροδίων Άθλησις, της ΑΕΚ και της Παλλήνης το διήμερο 31/3-1/4.

Στο «Μ. Παρασκευόπουλος» στην Αλεξανδρούπολη θα διεξαχθούν τα μπαράζ του Β’ ομίλου με την συμμετοχή της ΧΑΝΘ, της Κομοτηνής, του Νέστορα και του Άθλου Ορεστιάδας (31/3-1/4).

Το πρόγραμμα του Α’ ομίλου:
Σάββατο 31 Μαρτίου
17.30: Απόλλων Αθηνών – Ροδίων Άθλησις (1)
20.15: ΑΕΚ – ΑΟ Παλλήνης (2)
Κυριακή 1 Απριλίου
17.00: Ηττημένος (1) – Ηττημένος (2)
19.00: Νικητής (1) – Νικητής (2)
Το πρόγραμμα του Β’ ομίλου:
Σάββατο 31 Μαρτίου
17.00: ΑΕ Κομοτηνής – ΑΜΣ Νέστωρ (1)
19.00: ΧΑΝΘ – ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας (2)
Κυριακή 1 Απριλίου
16.00: Ηττημένος (1) – Ηττημένος (2)
18.00: Νικητής (1) – Νικητής (2)