LIVE από το γήπεδο του ΑΟΞ ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης: Ορφέας Ξάνθης – Άρης Αβάτου

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το γήπεδο του ΑΟΞ και το ThrakiSportS την εξέλιξη στον 40ο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης και τον Άρη Αβάτου.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε πληροφόρηση για τον αγώνα ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης και τον Άρη Αβάτου, που θα αναδείξει τον Κυπελλούχο Ξάνθης για τη σεζόν 2017-2018.

Ώρα 15:55 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία από τα γήπεδα, πάμε να δούμε τους χορηγούς μας, χωρίς την βοήθεια των οποίων δε θα ήταν δυνατή η σημερινή μετάδοση.

Ώρα 16:00   Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 16:10  Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410-72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 16:20 Χορηγός είναι και το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ώρα 16:30 Θυμίζουμε ότι την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16:34 Αυτός είναι ο 40ος τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου και ο πρώτος που διεξάγεται μεταξύ των συγκεκριμένων ομάδων. Άλλωστε ο Ορφέας μπορεί να είναι πολυνίκης του θεσμού, ωστόσο το Άβατο μόλις πέρυσι έφτασε για πρώτη φορά σε τελικό. Ωστόσο τον κατέκτησε με το γκολ του Γκέκα και έρχεται σαν κάτοχος του τροπαίου στον φετινό.

Ώρα 16:37 Ο Ορφέας Ξάνθης, η Ασπίδα (που είναι δεύτερη σε κατακτήσεις με 7), η Β52 Γενησέας που δεν υπάρχει πια, η Δόξα Ξάνθης που επίσης δεν υπάρχει πια και πιο πρόσφατα ο Παύλος Μελάς Κουτσού είναι οι ομάδες που έχουν πετύχει το repeat, δηλαδή κατάκτηση συνεχόμενων τροπαίων. Κάτι που επιδιώκει το Άβατο.

Ώρα 16:41 Για να φτάσει στον τελικό ο Ορφέας Ξάνθης αντιμετώπισε στον όμιλο τις Δόξα Σταυρούπολης, Κεσσάνη Ερασμίου και Απόλλωνα Ξάνθης, ακολούθως με συνολικό σκορ 12-0 απέκλεισε το Εράσμιο και στα ημιτελικά με δυο νίκες με 2-0 και 5-1 την Ασπίδα Ξάνθης.

Ώρα 16:45 Πάμε σιγά σιγά να δούμε και τις συνθέσεις των ομάδων από το Γήπεδο του ΑΟΞ.

Ώρα 16:47 Για τον Ορφέα του Μπάμπη Χατζημεστή ξεκινούν οι: Ρούφος, Τζαμπάζ, Καραγκιόζης Β., Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μπουνταγκίδης Γ., Μαυρόπουλος, Τορομανίδης, Πασχαλάκης, Ξαντινίδης, Χίντ.

Ώρα 16:50 Από την άλλη για τον Άρη Αβάτου του Κυριάκου Κετσιεμενίδη ξεκινούν οι: Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης Αλ., Βαφειάδης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Ευθυμιάδης, Μελισσόπουλος Ν., Σαρηγιαννίδης Π., Χαριτίδης, Γκέκας.

Ώρα 16:54 Όπως φαίνεται τελικά στη Ξάνθη ο τελικό θα αρχίσει με μισή ώρα καθυστέρηση, για να προλάβει να έρθει όλο και περισσότερος κόσμος και να γίνουν τα χορευτικά που είχαν προβλεφθεί. Οπότε η σέντρα πάει προς τις 17:30.

Ώρα 16:58 Η προθέρμανση των παικτών των δύο ομάδων συνεχίζεται ακόμα, αφού όπως σας αναφέραμε η σέντρα θα γίνει λίγο αργότερα απ’ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Ώρα 17:03 Αρκετά μεγάλη η προσέλευση και φέτος, αφού ήδη στο γήπεδο βρίσκονται περίπου 1500 φίλοι των ομάδων και η προσέλευση ακόμα συνεχίζεται.

Ώρα 17:07 Στην Ξάνθη μόλις ξεκίνησαν οι ομιλίες των επισήμων. Ο κ. Κουτσουρλής ήδη μίλησε και τώρα το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης

Ώρα 17:11 Μόλις ολοκληρώθηκε και το χορευτικό από τα κορίτσια του Step Up Studio.

Ώρα 17:16 Ολοκληρώθηκαν οι ομιλίες και πλέον περιμένουμε την είσοδο της μπάντας και των δύο ομάδων στο γήπεδο.

Ώρα 17:20 Στο γήπεδο είναι και ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων που αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Ξάνθη για τα παιχνίδια που δίνει, Αντώνης Νικοπολίδης.

Ώρα 17:23 Τώρα παρατάσσονται οι δυο ομάδες, μαζί με τη διαιτητική τριπλέτα, στον αγωνιστικό χώρο.

Ώρα 17:25 Οι παίκτες του Ορφέα συνοδεύονται από παιδιά της ακαδημίας του Ορφέα, ενώ αυτοί του Αβάτου από παιδιά της ακαδημίας του ΑΟ Βιστωνίδας.

Ώρα 17:32 Ολα έτοιμα για την έναρξη του ματς με μισή ώρα καθυστέρηση λόγω των τελετουργικών

1′ Σέντρα στο γήπεδο του ΑΟΞ!

2′ Υπάρχουν και κάποια μικρά καπνογόνα που έχουν ανάψει στις κερκίδες.

10‘ Συμπληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο, χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση έως τώρα στο παιχνίδι.

14′ Γκολ για τον Άρη Αβάτου! Ο Βασίλης Δόντσος παίρνει το «ριμπάουντ» μετά από μια ασταθή απόκρουση του Γιάννη Ρούφου και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ορφέας Ξάνθης – Άρης Αβάτου 0-1!

20′ Προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ του γκολ ο Ορφέας Ξάνθης. Την ίδια ώρα αξίζει να αναφέρουμε ότι έχουμε ημίχρονο στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης, που επίσης μεταδίδεται live από το ThrakiSportS και μπορείτε να δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ

28′ Καμία φάση από το γκολ κι έπειτα στο παιχνίδι, που έχει βέβαια καλό ρυθμό.

35‘ Πάνω – κάτω η μπάλα, και οι δύο ομάδες πιέζουν ψηλά, με τον Ορφέα να κυνηγά την ισοφάριση και τον Άρη να θέλει απλά να κλειδώσει τη νίκη.

42′ Πρώτη μεγάλη στιγμή για τον Ορφέα Ξάνθης με τον Πασχαλάκη να κάνει ένα σουτ, αλλά τον Αμουτζάκη να αποκρούει όμως εντυπωσιακά.

44′ Στο γήπεδο είναι πεσμένος ο Κοσμάς Γκέκας, μετά από μια μονομαχία και θα γίνει αλλαγή αφού δείχνει να μη μπορεί να συνεχίσει.

45′ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο γήπεδο του ΑΟΞ! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ορφέας Ξάνθης – Άρης Αβάτου 0-1

Ώρα 18:20 Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 18:23 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410-72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 18:26 Χορηγός είναι και το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ώρα 18:27 Ολοκληρώθηκαν οι βραβεύσεις που ήταν προγραμματισμένο να γίνουν, με τους Ηλία Κοτόπουλο, Γιάννη Κοτόπουλο και Δημήτρη Δρίγγα να βραβεύουν τους Θωμά Μίχογλου, Θανάση Λουκμακιά και Κώστα Μπάτζιο.

Ώρα 18:29 Θυμίζουμε ότι την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18:30 Αυτή τη στιγμή χορεύει ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Αβάτου, και μετράμε αντίστροφα πλέον για την έναρξη της επανάληψης.

Ώρα 18:32 Πάμε σιγά σιγά προς τη σέντρα του δεύτερου μέρους.

46′ Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στη Ξάνθη!

48′ Τελικά λίγο πριν το ημίχρονο τη θέση του Γκέκα που τραυματίστηκε πήρε ο Βασίλης Λαζαρίδης.

53′ Πρώτη αλλαγή τώρα και για τον Ορφέα, με τον Μουμίνογλου Τουγιάλ να παίρνει τη θέση του Χρήστου Πασχαλάκη.

56′ Δεύτερη αλλαγή για τον Ορφέα Ξάνθης, με τον Θόδωρο Τορομανίδη να δίνει τη θέση του στον «κάπτεν» Γιάννη Καραγκιόζη.

59′ Δεύτερη αλλαγή για τον Άρη Αβάτου, με τον Νίκο Μελισσόπουλο να δίνει τη θέση του στον Ντίνο Τουργαΐδη.

62′ Άλλαξε τακτική και δείχνει να πιέζει πιο ψηλά πλέον ο Ορφέας, που κυνηγάει το γκολ της ισοφάρισης.

67′ Από την άλλη ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης έχει γυρίσει πιο πίσω την ομάδα και προσπαθεί να διατηρήσει το προβάδισμα του.

73′ Τραυματισμός του… ρέφερι, Χρήστου Τζεβελεκίδη που πιάνει τη γάμπα του, ίσως λόγω κάποιας κράμπας και θα γίνει τώρα αλλαγή από τον τέταρτο διαιτητή, τον Σάββα Κωνσταντινίδη.

78′ Στον άλλο τελικό που γίνεται αυτή τη στιγμή, στη Κομοτηνή, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο και οδηγούμαστε σε ημίωρη παράταση.

81′ Το ματς όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί με μια μικρή καθυστέρηση, αφού τώρα γίνεται η αλλαγή του ρέφερι.

83′ Τρίτη αλλαγή για τον Άρη, με τον Παύλο Ευθυμιάδη να δίνει τη θέση του στον Μιχάλη Ταχτσίδη.

86′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης, που βγάζει τον Αντώνη Χαριτίδη και βάζει τον Πάρη Κοτόπουλο.

90′ Επτά λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις της αναμέτρησης, νούμερο λογικό λόγω του γεγονότος πως έγιναν όλες οι αλλαγές και είχαμε και τον τραυματισμό του ρέφερι.

90+3′ Κυριολεκτικά σε «ροντέο» έχει μετατραπεί το ματς στα τελευταία λεπτά του.

90+7′ Τέλος του αγώνα στο γήπεδο του ΑΟΞ! Ο Άρης Αβάτου νικάει και κάνει το «repeat»! Τελικό αποτέλεσμα: Ορφέας Ξάνθης – Άρης Αβάτου 0-1