ΕΠΣ Θράκης: Εξάδα ανακοίνωσε η Επιτροπή Διαιτησίας για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου την Κυριακή

 

Ανακοινώθηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης από την Επιτροπή Διαιτησίας ΠΣ Θράκης οι διαιτητές που θα διευθύνουν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, ανάμεσα στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και την Δόξα Προσκυνητών την Κυριακή στις 17:00 στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Μάλιστα, ακολουθώντας την τακτική που είχε εφαρμόσει και πέρυσι, ορίστηκε εξάδα (την περσινή την βλέπετε στην φωτογραφία αρχείου του ThrakiSports), καθώς θα υπάρχουν τέταρτος διαιτητής αλλά και επιπρόσθετοι διαιτητές πίσω από τις εστίες των δύο ομάδων.

Άρχων της αναμέτρησης ορίστηκε ο αξιολογημένος για αγώνες Γ’ Εθνικής Χρήστος Κακουλίδης, καθώς άλλωστε και οι δυο ομάδες αγωνίζονται φέτος σε αυτό το πρωτάθλημα, έστω και αν δυστυχώς από του χρόνου αμφότερες θα επιστρέψουν στο τοπικό.

Πρώτος βοηθός θα είναι ο αξιολογημένος για αγώνες Α’ Εθνικής Αϊχάν Χούσκογλου και δεύτερος ο αξιολογημένος για Β’ Εθνική Γιάννης Δημητριάδης. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ως Γιάννης Δρακίδης, ενώ επιπρόσθετοι πίσω  από τις εστίες των δύο φιναλίστ οι Χαμαλίδης και Γκιόσης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ