«Κρεμάει παπούτσια» ο Αντώνης Λαδάκης ολοκληρώνοντας μια τεράστια καριέρα! Οι δηλώσεις του για το «τέλος εποχής»

 

Ο Αντώνης Λαδάκης βραβεύθηκε από τον Νέστο Χρυσούπολης για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα και γενικότερα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και «κρεμάει παππούτσια», ενώ σε δηλώσεις του είπε που του λείπει ένα Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος και ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι.

 width=

Όπως ήταν γνωστό, πριν τη σέντρα του αγώνα του με την Δόξα Προσκυνητών, ο Νέστος Χρυσούπολης θα τιμούσε, τον άλλοτε «κάπτεν» του Πανθρακικού στις χρυσές εποχές της ομάδας της Κομοτηνής, Αντώνη Λαδάκη για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα και γενικότερα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού μετά το τέλος της σεζόν θα «κρεμάσει τα παππούτσια» του.

Η βράβευση του Λαδάκη έγινε από τον πρόεδρο του Νέστου Χρυσούπολης, Νίκο Μπουντρούδη, που του απένειμε μια τιμητική πλακέτα, ενώ οι συμπαίκτες του στον Νέστο του έδωσαν μια αναμνηστική εμφάνιση της ομάδας με το νούμερο 401 (όπως βλέπετε και στη φωτό δίπλα), όσες δηλαδή και οι συμμετοχές του σε επαγγελμαιτκούς αγώνες στην πολυετή καριέρα του.

Ο Αντώνης Λαδάκης μετά το ματς, μίλησε στην «Πρωινή» και τον Κυριάκο Καγιά, για το τέλος της καριέρας του και τι του λείπει από αυτήν, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον Νέστο για ατή τη βράβευση. Συγκεκριμένα είπε: «Πρώτα απ` όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Νέστου και γενικότερα όλο την οικογένεια της ομάδας για την τιμητική πλακέτα και την ωραία γιορτή. Προσπάθησα όλη αυτή τη χρονιά να βοηθήσω την ομάδα. Σίγουρα έκλεισα με τον καλύτερο τρόπο την καριέρα μου  την οποία ξεκίνησα στον  Νέστο. Τα συναισθήματα είναι γεμάτα χαρά γι` αυτά που έχω πετύχει και συγκίνησης για το γεγονός ότι έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσω τα γήπεδα».

Δείτε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Αντώνης Λαδάκης για το «τέλος εποχής» του, τη νέα σελίδα που ανοίγεται στη ζωή του και το αν αυτή θα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο ή όχι, στη «Πρωινή» με ένα κλικ ΕΔΩ.

Παρακάτω δείτε βίντεο από το Καβάλα Πάμε Γήπεδο, από τη στιγμή της βράβευσης του Αντώνη Λαδάκη: