Ένα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια από τον Διας Budo Academy στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου

 

Ένα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του αθλητικού  συλλόγου μαχητικών τεχνών  ΑΣ Δίας – Budo Academy Κομοτηνής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Brazilian Jiu jitsu.

Οι αγώνες έγινα στο Κλειστό γυμναστήριο Zωφριάς στα Άνω Λιόσια Αττικής το Σάββατο 10 Μαρτίου και διοργανώθηκαν από την Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. Ελληνική Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου – Ζίτσου.

Ο σύλλογος της Κομοτηνής συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνολικά με 5 αθλητές. Πρόκειται για τους Γιώργο Μαυρίδη, Γιάννη Πόλη, Βασίλη Σταυρίδη, κατερίνα Ιωαννίδου και τον Στράτο Κολιακουδάκη,υπεύθυνο του τμήματος Brazilian jiu jitsu.

Τους αθλητές συνόδευε ο υπεύθυνος προπονητής της ακαδημίας Αλέξανδρος Παρασίδη που έμεινε ικανοποιημένος από την συγκομιδή των τριών μεταλλίων στο φετινό πρωτάθλημα Brazilian Jiu jitsu που  ολοκληρώθηκε με 700 αθλητές, κάνοντας ρεκόρ συμμετοχών.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Στράτος Κολιακουδάκης στην κατηγορία ανδρών. Ο ίδιος αθλητής κατέκτησε και ένα ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία OPEN. Τέλος, ασημένιο μετάλλιο φόρεσε στο στήθος της και η Κατερίνα Ιωαννίδου στην κατηγορία γυναίκες +30 ετών.