Βραβεύθηκε για τις επιτυχίες του ο Αλεξανδρουπολίτης πρωταθλητής της ποδηλασίας Κωνσταντίνος Δεληγιώργης

 

Ο Αλεξανδρουπολίτης ποδηλάτης Κωνσταντίνος Δεληγιώργης ήταν ανάμεσα στα δεκάδες άτομα που βραβεύθηκαν για τις επιδόσεις τους κατά την καθιερωμένη κοπή πίτας στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ από τον ερασιτέχνη της ομάδας.

Στην εκδήλωση τονίστηκε ότι με την περσινή συλλογή μεταλλίων η ποδηλατική ομάδα του ΠΑΟΚ κατατάχθηκε στην πρώτη βαθμολογικά θέση στην βόρεια Ελλάδα ενώ αναφέρθηκε ότι σημαντικός ήταν ο χρόνος του Δεληγιάννη, ως ο πρώτος Έλληνας που τερμάτισε στον μεγαλύτερο υπερ-μαραθώνιο ποδηλατικό γύρο της Ελλάδος μήκους 1.400 χιλιομέτρων.

«..Περιέργως εδώ στην Ελλάδα, χάνομαι συνέχεια στις διαδρομές σε σχέση με ‘έξω’. Χρειάζεται ακριβέστερη χάραξη», ανέφερε ο ίδιος στο e-evros και δόθηκε έμφαση, στην σημαντική επιτυχία του το 2016 στο εξωτερικό, όταν έγινε ο πρώτος και μοναδικός Έλληνας έως τώρα, που κέρδισε υπερ-μαραθώνιο 1250 και πλέον χιλιομέτρων!

«Ειναι πολύ τιμητικό για ‘μένα που ακόμη και μετά από δύο χρόνια προβάλουν σ’ένα πολύ καλύτερο ‘σέντιμεντ’, τον υπερμαραθώνιο που έτρεξα με πάρα πολύ δυνατούς αντιπάλους. Ήμουν μόνος εναντίον πολλών και έπρεπε να καταφέρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, άλλωστε το χρωστούσα…», προσθέτει ο Δεληγιώργης.

Και οι επιτυχίες του δεν σταματούν εκεί. Αξιόλογοι ειναι και οι χρόνοι του και στον στίβο, αφού μετά από προσκλήσεις τοπικών διοργανωτών για την συμμετοχή του σε αγώνες τρεξίματος, κατέκτησε πολύ καλές θέσεις τόσο σε ημιμαραθώνιο όσο και στο Run Greece.

«Δεν ειμαι δρομέας, ούτε προπονούμαι στο τρέξιμο διότι δεν υπάρχουν περιθώρια τραυματισμών. Απλώς προσπαθώ να στηρίζω την κάθε τοπική διοργάνωση. Ευχαριστώ πάρα πολύ την οικογένειά μου και όλους αυτούς που με στηρίζουν σε ό,τι και να κάνω», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Δεληγιώργης.