ΕΠΣ Ξάνθης: Ξαφνικό και βαρύ πένθος στην οικογένεια του Απόλλωνα Ξάνθης

 

Την αναβολή λόγω πένθους του εξ’αναβολής αγώνα της 16ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας ανάμεσα στον Νέστο Κύρνου και τον Απόλλωνα Ξάνθης, μετά από αίτημα του δεύτερου αποφάσισε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η οικογένεια του Απόλλωνα Ξάνθης με ανάρτησή της σε σελίδα που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον χαμό του αδερφού του ποδοσφαιριστή της Αντώνη Αραβίδη, ενώ το πρωί της Τρίτης αιτήθηκε στην ΕΠΣ Ξάνθης την αναβολή λόγω πένθους του αγώνα που είχε προγραμματιστεί για την ομάδα με τον Νέστο Κύρνου την Τετάρτη για την εξ’αναβολής 16η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας.

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ένωσης, μετά και από τη σύμφωνη γνώμη του γηπεδούχου Νέστου Κύρνου έκανε δεκτό το αίτημα και ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα, στέλνοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Απόλλωνα Ξάνθης. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ορίστηκαν διαιτητές στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Ο Απόλλωνας Ξάνθης ανακοίνωσε:

«Η Ακαδημία ποδοσφαίρου Απόλλων Ξάνθης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή μας Αντωνη Αραβιδη για τον θάνατο του αδελφό του.Καλο παράδεισο να έχει Αντωνη…. Και να είστε γεροί να τον θυμάστε».

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ξάνθης για την αναβολή του αγώνα αναφέρει:

«Η Επιτροπή πρωταθλήματος και κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ενημερώνει πως η συνάντηση της 16ης αγωνιστικής ΝΕΣΤΟΣ ΚΥΡΝΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ δεν θα πραγματοποιηθεί μετά από αίτημα της φιλοξενούμενης ομάδας και την σύμφωνη γνώμη της γηπεδούχου.

Σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ξάνθης εκφράζει τα συλλυπητήρια στην ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΞΑΝΘΗΣ».