Super League: «Είναι δειλοί» φώναζε για τον Ολυμπιακό ο Λουτσέσκου αποχωρώντας από την Τούμπα

 

Εμφανώς απογοητευμένοι αποχώρησαν από το γήπεδο της Τούμπας οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ περίπου στις 23.00 το βράδυ της Κυριακής, με αρκετούς από αυτούς να κουνούν το κεφάλι τους για όσα έγιναν και οδήγησαν στη μη έναρξη του ματς με τον Ολυμπιακό.

Κανένας ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση. Ο μόνος που είπε μία λέξη (επί δύο φορές) στους δημοσιογράφους ήταν ο πρωην προπονητής της Ξάνθης και νυν του Δικεφάλου του Βορρά, Ραζβάν Λουτσέσκου, οποίος έλεγε επανειλημμένως “Cowards, cowards” καθώς έφευγε από την Τούμπα.

Ο επιθετικός προσδιορισμός «δειλοί» πήγαινε στην αποστολή του Ολυμπιακού που αποχώρησε μετά το αντικείμενο που δέχθηκε ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά Όσκαρ Γκαρθία. Ο Λουτσέσκου έχει παρελθόν δηλώσεων κατά του Ολυμπιακού και όταν ήταν στην Ξάνθη.

Σε αρκετά από τα παιχνίδια Ξάνθης – Ολυμπιακού είχε παράπονα από την διαιτησία αλλά και την συμπεριφορά παικτών του Ολυμπιακού και μάλιστα είχε πει κατ’ επανάληψη ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα για να μετέρχεται ανήθικων μέσων για να κερδίζει τα ματς απέναντι σε ομάδες όπως η Ξάνθη.