Παρουσία “εκλεκτών” θεατών και του βοηθού του Αντώνη Νικοπολίδη η πρόκριση των νέων της Ξάνθης με τα Τρίκαλα

 

Παρών στον αγώνα στο γήπεδο της ΕΠΣ Μακεδονίας στην Μίκρα ανάμεσα στην ΕΠΣ Ξάνθης και στα Τρίκαλα εκτός πολλούς γονείς που βρέθηκαν για να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους βρέθηκαν και αρκετα ακόμα άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο Ξανθιώτης υπεύθυνος των ακαδημιών του Άρη Πασχάλης Μελισσάς, μέλη της ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ και ο Νάσης Στοίνοβιτς, ο υπεύθυνος των ακαδημιών του ΠΑΟΚ Κυριάκος Αλεξανδρίδης και ο άλλοτε συμπαίκτης του και φίλος στον ΠΑΟΚ Μιχάλης Ιορδανίδης. Ο Ιορδανίδης που είναι και βοηθός του Αντώνη Νικοπολίδη στην Εθνική Ελπίδων δεν χάνει την ευκαιρία να παρακολουθεί αγώνες ηλικιακών πρωταθληματών και έτσι βρέθηκε και στον αγώνα νέων της φασης των 16 κρατώντας σημειώσεις από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.

Σε συνομιλία του ThrakiSportS και του Κώστα Καραγιάννη που παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή αλλά και τον Αλεξανδρίδη, ο Μιχάλης Ιορδανίδης εντυπωσιαστηκε από την πειθαρχία των παιδιών του Τόλη Κουτρουλού που απέναντι σε αντιπάλους μεγαλύτερους και σωματικά δυνατότερους, έπαιξαν με περισσότερο πάθος και κατέφεραν να πάρουν μια πρόκριση που τους έστειλε στην επόμενη φάση. Μάλιστα πριν τον αγώνα ο Ιορδανίδης συνομίλησε και με τον Γιώργο Τριάντη που συνόδεψε την αποστολή της Ξάνθης αλλά και με τον αντίπαλο προπονητή Χρήστο Μόρφο αφού για χρόνια ο Καβαλιώτης ομπσπονδιακός κατοικούσε στα Τρίκαλα.