LIVE από την Θεσσαλονίκη για το Πρωτάθλημα Μεικτών Ομάδων Νέων: ΕΠΣ Τρικάλων – ΕΠΣ Ξάνθης 5-6 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση από το Γήπεδο της Μίκρας στην Θεσσαλονίκη την νοκ άουτ αναμέτρηση ανάμεσα στην πρωταθλήτρια της ΑΜ-Θ Μεικτή Ομάδα Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης και την αντίστοιχη της ΕΠΣ Τρικάλων για την φάση των 16 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Νέων.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε την εξέλιξη στον αγώνα ΕΠΣ Τρικάλων – ΕΠΣ Ξάνθης για την φάση των 16 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Νέων.

Ώρα 13:55  Η αναμέτρηση διεξάγεται στην Μίκρα, στο γήπεδο της ΕΠΣ Μακεδονίας και η ενωσιακή ομάδα της Ξάνθης είναι τυπικά φιλοξενούμενη αλλά όπως γίνεται αντιληπτό το γήπεδο είναι ουδέτερο.

Ώρα 13:58  Το ματς είναι νοκ άουτ, δηλαδή αν χρειαστεί θα πάμε στην διαδικασία των πέναλτι για να προκύψει η ομάδα που θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Ώρα 14:02  Η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού ταξίδεψε το πρωί από την Ξάνθη και θα επιστρέψει αυθημερόν και έχει έρθει με πλήρη δεκαοκτάδα.

Ώρα 14:05  Ενδεκάδα για την ΕΠΣ Ξάνθης: Ομέρρογλου, Μπαργκάν, Γκασπαριάν, Πετρίδης, Γκριγκοριάν, Ευθυμιάδης, Μπαζοΐδης, Αραμπατζής, Περτσανίδης, Μαρκοσιάν και Ρουστεμ.

Ώρα 14:08  Στον πάγκο ο Κουτρουλός κρατάει τους Χρυσοσπάθη, Μουστάκη, Καρατζά, Αμετ, Τανούζη, Αμανατίδη και Τοπούζογλου.

Ώρα 14:11  Η ΕΠΣ Τρικάλων ξεκινά με τους Βασιλάκη, Τσόγκα, Παλμά, Αγραφιώτη, Γκουβίνα, Μιχαλόπουλο, Γριζανίτη, Ξαγαρά, Κοντογιώργο, Καρακωστα και Τσιρογιάννη

Ώρα 14:16  Χορηγός της μετάδοσης είναι η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 14:19  Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:23  Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:27  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης  είναι και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World»που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:31  Οι δυο ομάδες έχουν μπει στα αποδυτήρια και περιμένουμε σε λιγο την επισημη εισοδο και την έναρξη της αναμέτρησης.

Ώρα 14:35  Τώρα έκαναν την είσοδο τους και πάμε για την έναρξη της αναμέτρηση με πέντε λεπτά καθυστέρηση σε σχέση με τον προγραματισμό

1′ Έναρξη του αγώνα

4′ Πρώτη ευκαιρία του αγώνα για τα Τρίκαλα. Καλό σουτ με Καρακώστα αλλά η μπάλα άουτ

5′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοολ για την ΕΠΣ Ξάνθης. Σκόρερ ο Ευθυμιάδης με δύσκολο πλασέ. ΕΠΣ Τρικάλων – ΕΠΣ Ξάνθης 0-1!

11′ Με το πρώτο δεκάλεπτο να έχει συμπληρωθεί, η Ξάνθη κρατά το γρήγορο προβάδισμα της.

15′ Τα Τρίκαλα προσπαθούν να ανεβάσουν το ρυθμό τους, αλλά ο Γριζανίτης κόβεται την τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς του Απόστολου Κουτρουλού.

17′ Νέα ευκαιρία για τα Τρίκαλα, με τον Γριζανίτη που είναι αρκετά δραστήριος να βγάζει μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης, αλλά να μη τον ακολουθεί κανείς και τελικά να εξουδετερώνεται ο κίνδυνος για τους Θρακιώτες.

19′ Απαντάει η ΕΠΣ Ξάνθης, με τον αρχηγό της Ρουστέμ να δοκιμάζει το πόδι του, αλλά να μη μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ.

25′ Έχει ισορροπήσει το παιχνίδι η Ξάνθη πλέον, διαχειρίζεται το προβάδισμά της και προσπαθεί μάλιστα να το διευρύνει.

30′ Έχει πέσει κάπως ο ρυθμός του αγώνα στο τελευταίο πεντάλεπτο, με τις δύο ομάδες να παίζουν ένα παιχνίδι κατοχής.

34′ Μεγάλη φάση για Τρίκαλα! Μετά από ωραία μπαλιά με φάλτσο, του Καρακώστα, ο Τσιρογιάννης έγινε αποδέκτης της μπάλας και βγήκε σε τετ α τετ απένατι στον Ομέρογλου, με τον πορτιέρο της ΕΠΣΞ να τον νικάει όμως και να κρατά το 0-1 υπέρ της ομάδας του.

37΄Συνεχίζουν να πιέζουν ψηλά και να κηνυγούν το γκολ της ισοφάρισης τα τελευταία λεπτά τα Τρίκαλα.

44′ Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Αμανατίδης προσπάθησε να διευρύνει το προβάδισμα της Ξάνθης, αλλά το σουτ του έφυγε λίγο πάνω από τη συμβολή των δοκών της εστίας του αντίπαλου κίπερ.

Ώρα 15:19 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στη Θεσσαλονίκη. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΕΠΣ Τρικάλων – ΕΠΣ Ξάνθης 0-1!

Ώρα 15:20 Θυμίζουμε πως χορηγός της μετάδοσης είναι η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 15:24 Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 15:29 Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ώρα 15:32 Τελος, χορηγός της μετάδοσης  είναι και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World»που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 15:33 Έναρξη του δεύτερου μέρους στη Θεσσαλονίκη!

47′ Με την έναρξη της επανάληψης, απειλούν νωρίς τα Τρίκαλα, πάλι με σουτ του Γριζάνη και τον Ομέρογλου να αποκρούει δύσκολα παραχωρώντας ένα κόρνερ.

53′ Δοκιμάζει το πόδι του με ένα καλό μακρινό σουτ ο Μαρκοσιάν για την Ξάνθη, αλλά δεν μπορεί να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

58′ Ανούσια κατοχή για τα Τρίκαλα στο τελευταίο πεντάλεπτο.

60′ Πρώτη αλλαγή στο ματς, από τη πλευρά των Τρικάλων. Αποχωρεί από το ματς ο αρχηγός τους έως τώρα Παλμάς για να δώσει τη θέση του στον Νταϊλιάνη.

64′ Καλή ευκαιρία για την Ξάνθη! Ο Αραμπατζής ήταν αυτό που το έκανε, και έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

70′ Έχει πέσει ο ρυθμός, ενώ έχουμε φτάσει πλέον στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης.

73′ Πρώτη αλλαγή και για τον Απόστολο Κουτρουλό, με τον Τοπούζογλου να δίνει τη θέση του στον Μουστάκη.

78′ Μπέρδεμα αυτή τη στιγμή με τον Ξαγαρά να δίνει τη θέση του στον Λιάκο, χωρίς όμως να έχει δώσει την εντολή ο διαιτητής της αναμέτρησης να γίνει η αλλαγή.

80′ Λιγότερο από δέκα λεπτά απομένουν για το τέλος της αναμέτρησης, με την Ξάνθη να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην πρόκριση.

82′ Πολύ καλή φάση για τα Τρίκαλα, με τον Γριζανίτη να βγάζει τον Αγραφιώτη σε θέση βολής, τον τελευταίο να πλασάρει αλλά να νικάτε και πάλι από τον φύλακα άγγελο της Ξάνθης σήμερα, Ομέρογλου.

85′ Γκολ για τα Τρίκαλα! Ο Κοντόγιωργος βγήκε τετ α τετ με τον Ομέρογλου, τον πλάσαρε και έφερε το ματς στα ίσα. ΕΠΣ Τρικάλων – ΕΠΣ Ξάνθης 1-1! 

90′ Τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα με το ισόπαλο σκορ να παραμένει και να οδηγούμαστε στην παράταση. Τελικό αποτέλεσμα κανονικής διάρκειας: ΕΠΣ Τρικάλων – ΕΠΣ Ξάνθης 1-1!

91′ Έναρξη του πρώτου μέρους της παράτασης!

100′ Η ομάδα των Τρικάλων αρχίζει να πιέζει.

101′ Δεύτερη αλλαγή για την ΕΠΣ Ξάνθης, με τον Ρουστέμ να δίνει τη θέση του στον Τανούζη.

105′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου της παράτασης: ΕΠΣ Τρικάλων -ΕΠΣ Ξάνθης 1-1

106′ Έναρξη του δευτέρου μέρους της παράτασης!

110′ Σέντρα σουτ χωρίς παπούτσι για τον Κοντογιώργο των Τρικάλων η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Ομέρογλου. Απίστευτη φάση.

111′  Δεύτερη αλλαγή και για την ΕΠΣ Τρικάλων, με τον Κοντογιώργο να δίνει τη θέση του στον Μπατατόλη.

120′  Λήξη και της παράτασης. Τελικό αποτέλεσμα: ΕΠΣ Τρικάλων – ΕΠΣ Ξάνθης 1-1. Οδηγούμαστε στη ρώσικη ρουλέτα και τη διαδικασία των πέναλτι.

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση με εικόνα και ήχο τις εκτελέσεις των πέναλτι μέσα από το ThrakiSportS παρακάτω: