ΕΠΣ Θράκης: Σημαντικές προσθήκες στον Ορφέα Ξυλαγανής από την Δόξα Γρατινής με Παπαδόπουλο και “Μέμο”

 

Δυο πολύ σημαντικές μεταγραφές πραγματοποίησε ο Ορφέας Ξυλαγανής αποκτώντας από την Δόξα Γρατινής τους Νίκο Παπαδόπουλο και Δαλή Ισμαήλ Μεχμετ  ενισχύοντας αρκετά την αμυντική του γραμμή.

Ο Παπαδόπουλος που στάθηκε άτυχος στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν αφού τραυματίστηκε στο γόνατο, αναμένεται με την επιστροφή στα γήπεδα να βοηθήσει τον Ορφέα στην προσπάθεια που κάνει να τερματίσει στην πρώτη εξάδα.

Ο 28χρονος στόπερ πέρυσι ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ψηφοφορία  του ThrakiSportS στην ΕΠΣ Θράκης, και ξεκίνησε την καριέρα του από την ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου, ακολούθησε η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και στην Αθήνα στην Νέα Ιωνία.

Ο 23χρονος δεξιός μπακ χαφ Δαλή Ισμαήλ Μεχμετ  γνωστός ως «Mεμο» (φωτο δεξιά) αναμένεται να βοηθήσει και αυτός τον προπονητή Παναγιώτη Τσορματζόγλου σε αρκετές θέσεις αφού μπορεί να αγωνιστεί στο κέντρο αλλα και στην επίθεση. Ξεκίνησε από την Γρατινή στα 14 του, ενώ συνέχισε σε Αετό Αρριανών, Λύκειο, Αρίσβη και από πέρυσι και πάλι για 1,5 χρόνο ήταν στην Γρατινή.