Γ’ Εθνική: Μεγάλη νίκη με Εμρέ η “τρομοκράτισσα” των Σερρών ΑΕ Διδυμοτείχου! Τρίποντο μετά από 106 ημέρες

 

Με τον Εμρέ να πετυχαίνει το χρυσό τέρμα στο φινάλε η ΑΕ Διδυμοτείχου απέδρασε με το τρίποντο από την “φιλόξενη” Ηράκλεια Σερρών, έδρα του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής.

Η ομάδα του Διδυμοτείχου είχε να κερδίσει από τις 12 Νοέμβρη και την 6η αγωνιστική όταν 15 χιλιόμετρα πιο δίπλα στο Σιδηρόκαστρο επικράτησε δίκαια με 0-2 της Ελπίδας Σκουτάρεως (φώτο μετά τον αγώνα) και πλέον βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον της στην κατηγορία.

Στο παιχνίδι ο Τελκίνσκι έστησε πολύ καλά την ομάδα του αφού χωρίς τον Σακη ή Γκόγκα, ο Μέγας Αλέξανδρος απειλούσε μόνο με μακρινά σουτ, ενώ η ΑΕΔ απειλούσε στις αντεπιθέσεις με τον Εμρέ, αλλα και τον Γιαννόπουλο που είχε ένα απίστευτο ψαλιδάκι μόλις άουτ και λίγο αργότερα κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι. Πολύ καλός ήταν και ο Θανάσης Καπετανίδης που έχασε πολύ καλή ευκαιρία σε τετ α τετ, με τον Εμρέ με κοντινό πλασέ να λυτρώνει τους Εβρίτες και να τους επαναφέρει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΠΕΡΗΣ: Κασίμης, Παπανικολάου, Τονουσίδης, Μάνος, Ιβαντζίκης(15΄ Γκάλιος Ν)., Νικολίτσας, Μπιντσής, Κυρικτσής (87΄ Πουρλίδαλης), Κούτλας, Μαυρούδης (80΄ Γκλαβίνης), Μπάρδας.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Συριτούδης Α., Θάνος, Παντελίδης, Πατιαλιάκας, Tζανετάκος, Πετρόπουλος, Εμρέ, Αβογιάν, Καπετανίδης (90+2΄ Φωτσιτζούδης), Γιαννόπουλος (40΄ Σιμτσάκης), Ζαφειρόπουλος.