Γ’ Εθνική: Με το αριστερό το 2018 για την οικογένεια Γκουτσίδη! Παρελθόν από τον Ηρακλή ο Γιώργος

 

Παρελθόν από το ρόστερ του Ηρακλή αναμένεται να αποτελέσει ο Κομοτηναίος Γιώργος Γκουτσίδης.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός ενημερώθηκε σήμερα από τους ανθρώπους της ομάδας πως δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του Ηρακλή και πως πλέον καλείται να βρει κάποια άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής χρησιμοποιήθηκε σε αρκετές αναμετρήσεις από τον τεχνικό του Ηρακλή χωρίς ωστόσο να καταφέρει να καθιερωθεί σκοράροντας ένα τερμα.

Ο Γκουτσίδης αποτελεί «προϊόν» της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Πανθρακικού με τον οποίο έγινε και επαγγελματίας και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Παναιγιάλειο και πέρυσι βρισκόταν στα Χανιά στο ΙΝΚΑ στην Γ’ Εθνική, ωστόσο ήταν άτυχος αφού ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς.

Το 2017 ήταν κακό για τον Γκουτσίδη από άποψη τραυματισμών αφού μετά την απόκτησή με δανεισμό από την Δοξα Δράμας τραυματίστηκε την πρωτη του εβδομάδα στον Ηρακλή  μένοντας εκτός για ένα μήνα και μετά από μόλις ένα τρίμηνο αποχαιρέτησε τον “γηραιό”.

Πάντως και ο πρώτος μήνας του 2018 δεν ήταν καλός για την οικογένεια Γκουτσίδη, αφού εκτός την αποχώρηση του Γιώργου από την Ηρακλή, και ο πατέρας Παναγιώτης μετά 3 μόλις παιχνίδια αποχώρησε από την ομάδατου Παναιγιαλείου.