Έρχεται στην Θράκη για πρώτη φορά ως πρόεδρος της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος

 

Στην Θράκη θα βρεθεί την άλλη εβδομάδα εκτός απροόπτου ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Βαγγέλης Γραμμένος.

Ο κ. Γραμμένος σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS έχει προσκληθεί από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης Μάνο Γαβριηλίδη για να παραβρεθεί στην ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης.

Η κοπή αυτή προγραμματίζεται για την άλλη Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κομοτηνής. Η εκδήλωση αποκτά ξεχωριστή σημασία όχι μόνο εξαιτίας της αναμενόμενης παρουσίας του προέδρου της ΕΠΟ (εκτός απροόπτου), αλλά και επειδή θα πραγματοποιηθεί περίπου ένα μήνα πριν τις εκλογές στην Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Ο κ. Γραμμένος είχε βρεθεί και πριν ένα χρόνο στην Θράκη, στην κοπή πίτας της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης. Τότε ωστόσο ήταν ακόμα υποψήφιος πρόεδρος και δεν είχε εκλεγεί ούτε αυτός ούτε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, που μετέχει εδώ και ένα μήνα ως σύμβουλος στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται ότι και ο πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, που διετέλεσε αντιπρόεδρος επί προεδρίας Γιώργου Γκιρτζίκη, είναι αυτή τη στιγμή δεύτερος αναπληρωματικός για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.