Γ’ Εθνική: Στην διάθεση της διοίκησης της ΑΕΔ έθεσε την παραίτησή του ο Κρίστο Τελκίνσκι

 

Την πιθανή αποχώρησή του από τον πάγκο της ΑΕ Διδυμοτείχου προανήγγειλε ο προπονητής της ομάδας Κρίστο Τελκίνσκι, αμέσως μετά την ήττα-σοκ από τον Ορέστη Ορεστιάδας και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Μιλώντας στον Δημήτρη Μηλίκα για λογαριασμό του RadioEvros, o Βούλγαρος προπονητής της ΑΕΔ ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο προπονητής και τονίζοντας ότι αν θεωρηθεί ότι είναι καλό για την ομάδα να φύγει, θα το πράξει.

Ουσιαστικά έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης της ΑΕ Διδυμοτείχου, η οποία ωστόσο σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπάρχουν στηρίζει τον προπονητή, ενώ πρόσθεσε ότι η αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με την ουραγό Δόξα Νέου Σοδηροχωρίου πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία.

Αναλυτικά, ο Κρίστο Τελκίνσκι ανέφερε μετά την ήττα από τον Ορέστη στην κάμερα του RadioEvros: «Το Κύπελλο ήταν στόχος μας καθώς πέρυσι το κατακτήσαμε. Η ομάδα προσπάθησε, τα παιδιά προσπαθούνε. Όλη την ευθύνη για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα την αναλαμβάνω εγώ. Μέχρι στιγμής έχω την πλήρη στήριξη από τη διοίκηση και τους ανθρώπους που ασχολούνται την ομάδα. Θα σκεφτούμε πολύ σοβαρά τα πράγματα και αν χρειαστεί να αλλάξουμε κάτι, ακόμα και αν εγώ είναι το καλύτερο να φύγω από την ομάδα, θα το κάνουμε. Πρέπει να βρούμε λύση γιατί είναι πολλά τα παιχνίδια που δεν μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει με κάθε τρόπο να πάρουμε το παιχνίδι με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, για αυτό πρέπει να σκεφτούμε πολύ καλά με ποιον τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα και τι κινήσεις πρέπει να κάνουμε μέσα στην ομάδα. Το ότι δεν κερδίζουμε, κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα και όταν δεν είναι καλά τα πράγματα σε μια ομάδα, το μεγαλύτερο ποσοστό της ευθύνης το έχει ο προπονητής».