Γ’ Εθνική: Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα

 

Δεν τα κατάφερε η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου αφού έχασε στον δυσκολότερο εκτός έδρας αγώνα από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου με σκορ 2-1 κάνοντας ωστόσο πολύ καλή εμφάνιση.

Η ομάδα της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου βρέθηκε στο ημίχρονο να είναι πίσω στο σκορ με δυο γκολ διαφορά, αφού παρά την καλή της παρουσία στο πρωτο ημιώρο, πήγε στα αποδυτήρια δεχόμενη 2 τερματα σε ένα δεκάλεπτο. Αρχικά ο Ναλμπάντης στο 34΄ και ο Μουτεσίδης στην εκπνοή του ημιχρόνου διαμόρφωσαν το 2-0 για τους Σερραίους.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του Ζόραν Στοϊνοβιτς άρχισαν να πιέζουν και κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 59΄ με τον Κούτρα.

Η Σερραϊκή ομάδα με αυτή την επαγγελματική νίκη και σε συνδυασμό με τ’ άλλα αποτελέσματα βρέθηκε να είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία 27 βαθμούς, ενώ αντίθετα η ομάδα της Ροδόπης παρέμεινε στην τελευταία θέση με 6 βαθμούς και 9 μακριά από την παραμονή (φώτο serresgoal).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γουναρίδης, Λιάρας, Τσαούσης (70΄ Πολυζωϊδης), Μερεσιώτης, Δέντσας, Τριανταφύλλου, Ρούμπος (46΄ Κουτζαβασίλης), Μουτεσίδης (78΄ Τσομαχασβίλι), Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης (46΄ Λαβιδάς), Τάντιτς.

ΔΟΞΑ Ν.ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ: Συνοδινός, Λεφής, Μίλερ, Πλασταράς, Χατζήπαππα, Μαυράκης, Γάιδας, Κούτρας, Κρασσώνης, Ανυφαντάκης, Στοΐνοβιτς.